Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Nέες καλαµαριέρες της DTD

27 Ιουλίου, 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Nέες καλαµαριέρες της DTD

Η DTD αποτελεί µια εταιρεία η οποία αγαπήθηκε από την πρώτη στιγµή που ήρθε στην Ελλάδα και το όνοµά της έχει γίνει συνώνυµο µε µεγάλες ψαριές καλαµαριών. Έτσι, η Κροατική εταιρεία δε θα σταµατήσει να µας εκπλήσσει µε νέα σχέδια. Τα νέα προϊόντα της DTD ξεχωρίζουν για τη σχεδιαστική πρωτοτυπία τους, αλλά και για την ευρεία γκάµα σε µεγέθη, µοντέλα και χρωµατισµούς.

REAL FISH

BF_34_-REAL-FISH_DTD Μια ολοκαίνουργια σειρά για το 2015 η οποία δεν περνά σίγουρα απαρατήρητη, είναι εκείνη µε το όνοµα REAL FISH. Η συγκεκριµένη σειρά απαρτίζεται από καλαµαριέρες σε σχέδια και χρώµατα που παροµοιάζουν σε αληθινά ψάρια της Μεσογείου, όπως το σαργό, τον κολιό, το φαγκρί, το σαφρίδι, το κοκκάλι, το µπαρµπούνι και την αθερίνα, υποσχόµενες εντυπωσιακά αποτελέσµατα στο ψάρεµα των καλαµαριών. Από τον εξαιρετικό σχεδιασµό των νέων καλαµαριέρων, δε λείπει το γνωστό ρεαλιστικό παράσιτο («ψείρα»), κάτι το οποίο τονίζει τη φυσικότητα των τεχνητών και συµβάλλει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσµα.

Κάθε καλαµαριέρα της σειράς Real Fish είναι εφοδιασµένη µε ανοξείδωτα, πολύ αιχµηρά αγκύλια για εύκολο «άρπαγµα» και ανοξείδωτο στριφτάρι που επιτρέπει την ελεύθερη κίνηση της καλαµαριέρας µέσα στο νερό. Επιπλέον, είναι κατασκευασµένες µε ανάγλυφο σώµα που µοιάζει µε λέπια, κόκκινα, ολογραφικά µάτια και παρουσιάζουν µοναδική ισορροπία κάτω από την επιφάνεια, αποτελώντας τον Νο1 κίνδυνο για κάθε κεφαλόποδο. Θα έχουµε την ευκαιρία να τις συναντήσουµε σε µεγέθη 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 3.0, ενώ η συγκεκριµένη σειρά είναι διαθέσιµη και σε µοντέλα OITA, για την τεχνική του eging.

DIAMOND GLAVOC

BF_34_-DIAMOND-GLAVOC_DTDΜία ακόµη σειρά που διακρίνεται ανάµεσα στα µοντέλα της εταιρείας, είναι η DIAMOND GLAVOC. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα εντυπωσιακά φωτεινά χρώµατά των µοντέλων της και τον απρόσµενα δυνατό φώσφορο που διακρίνει κάθε καλαµαριέρα. Επιπλέον χαρακτηριστικά της σειράς αποτελούν το λαµπιρίζον ύφασµα µε το οποίο είναι επενδυµένες οι καλαµαριέρες και το οποίο τις κάνει ακαταµάχητες, αλλά και η εξαιρετική τους ισορροπία µέσα στο νερό. Επιπρόσθετα, δε λείπουν ούτε στην σειρά Diamond Glavoc στοιχεία όπως τα κόκκινα, ολογραφικά µάτια και τα διπλά ανοξείδωτα, αιχµηρά αγκύλια για εύκολο «άρπαγµα», καθώς και το ανοξείδωτο στριφτάρι σε κάθε καλαµαριέρα. Η συγκεκριµένη σειρά περιλαµβάνει καλαµαριέρες σε µέγεθος 1.0, 1.5, 2.0, 2.5 και 3.0, ενώ παράλληλα και αυτές οι καλαµαριέρες είναι διαθέσιµες σε µοντέλα OITA για την τεχνική του eging.

SOFT DIAMOND

BF_34_-SOFT-DIAMOND_DTDΤέλος, από τη νέα γκάµα της DTD δε θα µπορούσαν να απουσιάζουν και οι µαλακές καλαµαριέρες κατασκευασµένες από σιλικόνη, οι οποίες σε αρκετές των περιπτώσεων κάνουν τη διαφορά. Τέτοιες καλαµαριέρες περιλαµβάνονται στη σειρά SOFT DIAMOND και είναι κατασκευασµένες µε εξαιρετικά µαλακό σώµα και επίσης µαλακό ύφασµα το οποίο αστράφτει, θυµίζοντας κατά πολύ αληθινό δέρµα ψαριού. Κατά το πρότυπο των δύο παραπάνω σειρών, οι καλαµαριέρες SOFT DIAMOND διαθέτουν ανοξείδωτα αιχµηρά αγκύλια, καθώς και ανοξείδωτο στριφτάρι που επιτρέπει την ανεµπόδιστη λειτουργία τους. Απαρατήρητα δεν περνούν ούτε τα µοναδικά χρώµατα τις σειράς, τα οποία έχουν ήδη δοκιµαστεί στα νερά της Μεσογείου µε θεαµατικά αποτελέσµατα. Τέλος, η σειρά Soft Diamond περιλαµβάνει καλαµαριέρες σε µεγέθη 1.0, 1.5, 2.0, 2.5 και 3.0, για να επιλέξουµε όποια ταιριάζει στις εκάστοτε συνθήκες και τόπους.

dtd_logoΣε επιλεγµένα καταστήµατα
www.dtd.hr, dtd2@st.t-com.hr

Comodo SSL