Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Η Γιορτή του Ψαρά 2013 στην ΛΕΡΟ

24 Σεπτεμβρίου, 2015

Η Γιορτή του Ψαρά 2013 στην ΛΕΡΟ

Με απόλυτη επιτυχία πραγµατοποιήθηκε η Γιορτή του Ψαρά στο Παντέλι της Λέρου, µία όµορφη εκδήλωση που τίµησαν µε την παρουσία τους µέλη από τον ΟΦΣΕ, τον ΙΑΣΩΝ, τους Τρίτωνες ΚΩ, ΝΑΟΚ ΣΑΜΟΥ αλλά και τον ΕΟΜΟΦΣ. Το όµορφο και γραφικό νησί της Λέρου, γνωστό για την φιλοξενία του, τις όµορφες παραλίες αλλά και για τον δραστήριο Λεριακό Όµιλο Σκαφών, αποτέλεσε το επίκεντρο των φίλων του σκάφους και του ψαρέµατος, µε αφορµή την ετήσια τοπική γιορτή – γλέντι. Ο Λεριακός Όµιλος Σκαφών µερίµνησε για όσα µέλη θέλησαν να παραβρεθούν στην γιορτή τόσο για την καλύτερη φιλοξενία όσο και για την ξενάγηση στο νησί.

Ο Νίκος Παραδείσης αλλά και τα υπόλοιπα µέλη του Λεριακού υποδέχτηκαν την Παρασκευή 6/9 όσους ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόσκληση στο εντευκτήριο του Οµίλου στα Άλιντα όπου και ακολούθησε BBQ και γλέντι ενώ το Σάββατο το πρωί υπήρχε λεωφορείο για την ξενάγηση. Οι φίλοι του Λεριακού γνώρισαν από κοντά το κάστρο, το πολεµικό µουσείο, τον Αγ. Ισίδωρο, την Αγ. Κιουρά την οποία εικονογράφησαν πολιτικοί κρατούµενοι και ένα εργαστήριο παρασκευής αλίπαστων.

giorth_psara Το Σάββατο το βράδυ και ώρα 19:30 ξεκίνησε η Γιορτή του Ψαρά µε αναπαράσταση παραδοσιακού τραβήγµατος των διχτυών της τράτας και συµµετοχή του κόσµου. Ακολούθησε γλέντι µε δωρεάν κρασί και άφθονα ψάρια για όλους.

giorth_psara_2

Τον ΕΟΜΟΦΣ εκπροσώπησε ο κ. Γιώργος Τούντας ενώ ο ΝΑΟΚ µε την ευκαιρία διοργάνωσε εκπαιδευτικό ιστιοπλοϊκό ταξίδι µε αρκετές συµµετοχές και υπεύθυνους τους Λάκη Πατακιούτη και Χρήστο Χατζηχριστοδούλου. Ο ΛΕΡΙΑΚΟΣ ευχαριστεί θερµά τον πρόεδρο των Αλιέων Χρήστο Τσακίριο για την συνεργασία αλλά και τον Νικήτα Κουµπάρο του Εµµ. για την διάθεση του λεωφορείου. Ραντεβού του χρόνου στην επόµενη Γιορτή του Ψαρά.

Tags
Λεριακός Όμιλος Φουσκωτών Λέρος
Comodo SSL