Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Φουσκωτών Σκαφών 2013 - 1η Αγωνιστική Ρόδος 25 & 26 Μαϊου

28 Αυγούστου, 2015

Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Φουσκωτών Σκαφών 2013 - 1η Αγωνιστική Ρόδος 25 & 26 Μαϊου

O Ροδιακός Όµιλος Φουσκωτών Σκαφών, µετά τη µεγάλη επιτυχία που σηµείωσαν οι διοργανώσεις των Πανελλήνιων Αγώνων Ταχυπλόων Φουσκωτών Σκαφών για 8 συνεχείς χρονιές στο νησί της Ρόδου, είναι στην ευχάριστη θέση να διοργανώσει και φέτος ένα τέτοιο σηµαντικό αγώνα, στις 25 & 26 Μαΐου 2013. Ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο στο οποίο πολύς κόσµος θα µπορέσει να απολαύσει το πλούσιο θέαµα που προσφέρουν αυτού του είδους οι αγώνες. Είναι άλλη µια σηµαντική διοργάνωση από το Ρ.Ο.ΤΑ. για τον µηχανοκίνητο ναυταθλητισµό της χώρας µας.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθληµα ξεκινάει και φέτος για 9η συνεχή χρονιά από την Ρόδο στις 25 & 26 Μαΐου και θα συνεχισθεί στις 8 & 9 Ιουνίου στην Λέρο, στην συνέχεια στα Χανιά στις 14 & 15 Σεπτεµβρίου και θα ολοκληρωθεί στην Αθήνα στις 5 & 6 Οκτωβρίου

. Οι αγώνες ταχυπλόων σκαφών προσφέρουν συναρπαστικό θέαµα και το Πρωτάθληµα αναβαθµίζεται συνεχώς. Στόχος των διοργανωτών είναι η µεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια αλλά και η προβολή του πραγµατικά συναρπαστικού αυτού sport, που σε µια χώρα σαν την δική µας που περιβάλλεται από Θάλασσα, τα υδάτινα sport βρίσκουν τον ιδανικό στίβο για να αναπτυχθούν. Για αυτούς του λόγους αλλά και από την εµπειρία των προηγούµενων διοργανώσεων, έγιναν και φέτος κάποιες αλλαγές στον Κανονισµό Αγώνων µε στόχο την ασφάλεια και το θέαµα, µε κυριότερη την δυνατότητα που δίδεται σε τοπικές συµµετοχές να «νιώσουν» την αγωνιστική δράση. Επιτρέπεται δηλαδή σε σκάφη να συµµετάσχουν σε έναν αγώνα που γίνεται στα «µέρη» τους, µόνο στον αγώνα Offsore 45 ναυτικών µιλίων, διεκδικώντας και το κύπελλο Over All της αγωνιστικής.

Όπως και τις προηγούµενες χρονιές έτσι και φέτος θα υπάρχει ζωντανή µετάδοση από την τηλεόραση TV4 σε όλα τα ∆ωδεκάνησα. Την προηγούµενη χρονιά, το µοναδικό τηλεοπτικό υλικό προβλήθηκε σε ανασκόπηση του Πρωταθλήµατος από την ΕΤ3 και για φέτος η προβολή από την κρατική τηλεόραση περιλαµβάνει όλες τις αγωνιστικές. Προσβλέποντας σε µία συναρπαστική αγωνιστική περίοδο η οργανωτική επιτροπή του Ρ.Ο.ΤΑ. εύχεται σε συνδιοργανωτές & αθλητές κάθε επιτυχία.

Tags
Ρόδος Αγώνες Φουσκωτών Ροδιακός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών
Comodo SSL