Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

∆ολώµατα & Μαλάγρες Αγώνων

23 Ιουλίου, 2015

∆ολώµατα & Μαλάγρες Αγώνων

∆ολώµατα & Μαλάγρες Αγώνων

Το ∆.Σ. της ΕΟΥ∆Α στην συνεδρίαση του της 19 Νοεµβρίου 2012, ενέκρινε τους Κανονισµούς όπως θα ισχύσουν για τα Πανελλήνια Πρωταθλήµατα όλων των µορφών Αθλητικης Αλιείας Επιφανείας. Με κύριο δεδοµένο την οικονοµική κρίση που όλοι βιώνουµε στην χώρα µας και αφού εξετάστηκαν ενδελεχώς όλες οι σχετικές παράµετροι. Aποφασίστηκε όπως, για τους αγώνες αλιείας από την ακτή και αλιείας µε φελλό από λιµενικές εγκαταστάσεις, η ΕΟΥ∆Α και οι διοργανωτές σύλλογοι καθορίζουν το είδος και την ποσότητα των δολωµάτων. Τα οποία θα προµηθεύονται οι συµµετέχοντες από όπου αυτοί επιθυµούν και θα είναι υπεύθυνοι για την ποιότητα τους. Θεωρούµε ότι αυτή η απόφαση αφ’ ενός θα τονώσει (έστω και λίγο) την αγοραστική κίνηση των επιχειρήσεων ειδών αλιειας και δολωµάτων. Αφ’ ετέρου θα καταστήσει περισσότερο υπεύθυνους τους αθλητές που θα συµµετάσχουν στους αγώνες των Πανελληνίων Πρωταθληµάτων.
Τα δολώµατα που έχουν καθοριστεί είναι τα παρακάτω:

ΑΛΙΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ (6 συνολικά αγώνες)

Έκαστος συµµετέχων σε κάθε αγώνα, θα έχει:
2 κουτιά ακροβάτη, 1 κουτι αµερικάνος, 10 τεµάχια σαρδέλα φρέσκια (χωρις ουδεµία παρέµβαση)
250 γρ. γαρίδα (ακαθάριστη και χωρίς ουδεµία παρέµβαση).

ΑΛΙΕΙΑ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (5 συνολικά αγώνες).

Έκαστος συµµετέχων σε κάθε αγώνα, θα έχει:
5 φέτες ψωµί τοστ, 1 κουτι ακροβάτη, 10 τεµάχια σαρδέλα φρέσκια (χωρις ουδεµία παρέµβαση)
250 γρ. γαρίδα (ακαθάριστη και χωρίς ουδεµία παρέµβαση)
2 κιλά µαλάγρα µε βάση το τυρί σε συσκευασµένες ΣΑΚΟΥΛΕΣ του εµπορίου είτε ηµίυγρη είτε σκόνη, 2 κιλά καλαµποκάλευρο (του εµπορίου συσκευασµένο).

Ως εκ τούτου, καλούµε ΟΛΟΥΣ τους επαγγελµατίες του χώρου να σταθούν αρωγοί σε όσους θα συµµετάσχουν στους αγώνες των Πανελληνίων Πρωταθληµάτων (περί τους 100 και για τα δύο ανωτέρω Πρωταθλήµατα Χ 11 συνολικά αγώνες). Με την προσφορά καλύτερων τιµών, κατά το δυνατον, για το κοινό συµφέρον. Άποψη µας είναι πως πρέπει να προχωρήσουµε ενωµένοι αλλά και µε απολύτως ξεκάθαρα όρια αρµοδιοτήτων. Έτσι κι αλλιώς µας ενώνει η αγάπη µας για το ψάρεµα και αυτό δεν αλλάζει όσο ετερόκλητοι χαρακτήρες και αν υπάρχουν ανάµεσα στους Έλληνες ψαράδες.

Παρακαλούµε κάθε ενδιαφερόµενο επαγγελµατία που θα επιθυµούσε να καταθέσει την προσφορά του να επικοινωνήσει µε τον Αν/τη Έφορο Αθλητικής Αλιείας της ΕΟΥ∆Α κ. Αντώνη Μιχαηλίδη τηλ. 6947741067 ή να την αποστείλει στο email: mixanton1@yahoo.gr.
ΟΛΕΣ οι προσφορές θα δηµοσιευθούν στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Αλιείας www.sport-fishing.gr. Έτσι ώστε οι ενδιαφερόµενοι να επιλέξουν ελεύθερα το κατάστηµα αγοράς των συγκεκριµένων προϊόντων.

Σας ευχαριστούµε εκ των προτέρων και ευχόµαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ !

Tags
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλιείας Πρωτάθλημα Αλιείας με Φελλό
Comodo SSL