Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αγώνας Αλιείας Παίδων 2014 του Ναυτικού Οµίλου Καρύστου

13 Οκτωβρίου, 2015

Αγώνας Αλιείας Παίδων 2014 του Ναυτικού Οµίλου Καρύστου

O καθιερωµένος αγώνας αλιείας παίδων του Ναυτικού Οµίλου Καρύστου, ένας αγώνας που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο λιµάνι της Καρύστου και συµµετέχουν σε αυτόν παιδιά ηλικίας έως 13 ετών, πραγµατοποιήθηκε µε µεγάλη επιτυχία το απόγευµα της Τετάρτης 13 Αυγούστου.
Το ενδιαφέρον των παιδιών ήταν και φέτος ιδιαίτερα µεγάλο, µιας και οι συµµετοχές έφθασαν τις 184.
Οι µικροί ψαράδες, αφού παρέλαβαν τα δώρα τους (από µια ρόδα µε αγκιστράκια και δόλωµα, µια µπλούζα, ένα καπελάκι κι ένα µπουκαλάκι µε νερό), έδωσαν δυναµικά το παρόν, επιδεικνύοντας ήθος, ευγενή άµιλλα, µα και αξιοσηµείωτο ζήλο για το αγαπηµένο τους χόµπυ. Έτσι, έδειξαν σε όλους εµάς τους µεγάλους που τους παρακολουθούσαµε, ότι ξέρουν και να ψαρεύουν, αλλά και να αγωνίζονται, και πραγµατικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συµµετέχοντες, για την άριστη συµπεριφορά τους. Έτσι, µικροί και µεγάλοι, αγωνιζόµενοι και θεατές, πέρασαν ένα πολύ όµορφο απόγευµα, σε µία κατά γενική οµολογία άρτια οργανωµένη εκδήλωση για τους µικρούς µας φίλους, και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην προσπάθεια, τη φροντίδα και την υπευθυνότητα των µελών του ∆.Σ του Ναυτικού
Οµίλου Καρύστου.
Πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Σαντοριναίος, δεύτερος ήταν ο Βαγγέλης Καδόγλου και τρίτος ο Γιάννης Παπαγεωργίου. Το µεγαλύτερο ψάρι πιάστηκε από τον Πέτρο Κούνουπα (190 γραµµάρια), ενώ µικρότερος αθλητής ήταν ο Νίκος ∆ικέλας.
Αλιεύµατα επίσης παρέδωσαν αλφαβητικά οι: Βάσιου Αντωνία, Βέλια Γιούργκεν, Βερούχης Λευτέρης, Γκίνης Γιάννης, ∆ρόσου Μαρία, Καλλιανιώτης Αντώνης, Κάργας ∆ηµήτρης, Κάργας Λευτέρης, Κούνουπας ∆ηµήτρης, Λιλόγλου Ελευθερία, Λιλόγλου Μαρία, Μαστροδήµας Σπύρος, Μήτρου Γρηγόρης, Μιχάλης Γιώργος, Μούτσης Κωνσταντίνος, Ντέντες Θεόδωρος, Παπαγεωργίου Γιώργος, Ποδαράς Παναγιώτης, Σαλέας Χρήστος και Τσαλαπάτης Αντώνης.

agonas_paidon_nok_1

Ζύγισµα αλιευµάτων

agonas_paidon_nok_7

Οι µικροί ψαράδες δηλώνουν τη συµµετοχή τους και παραλαµβάνουν τα «δωράκια» τους από την γραµµατεία του αγώνα

Η διευθύντρια της Τράπεζας Πειραιώς Καρύστου κα Νεκταρία Χέλµη, µαζί µε τους νικητές του αγώνα

Η διευθύντρια της Τράπεζας Πειραιώς Καρύστου κα Νεκταρία Χέλµη, µαζί µε τους νικητές του αγώνα

 

 

nok
Ο Ναυτικός Όµιλος Καρύστου ευχαριστεί:
Τη διευθύντρια της Τράπεζας Πειραιώς Καρύστου κα Νεκταρία Χέλµη, για τη µεγάλη της βοήθεια στην όλη προσπάθεια.
Τους χορηγούς του αγώνα για τη στήριξη που προσέφεραν στην εκδήλωση. Αναλυτικά, ήταν η Εταιρεία ΣΙΜ Α.Ε., το περιοδικό Boat & Fishing, το κατάστηµα µε είδη αλιείας του Κυριάκου ∆ικέλα και η ιστοσελίδα In-Karystos.gr, οι οποίοι πρόσφεραν σε όλους τους συµµετέχοντες τα δωράκια τους.
Η προσφορά νερών στους µικρούς ψαράδες ήταν ευγενική χορηγία της εταιρείας ∆ίρφυς, και ο πάγος για να διατηρηθούν δροσερά, χορηγία του κ. Μιχάλη Βουτσή.
Να ευχαριστήσουµε το Νοσοκοµείο Καρύστου που ήταν δίπλα µας για ακόµη µια φορά µε τους γιατρούς Αλέξανδρο Γιαννούλη και Μάκη Λυκούδη, καθώς και το Λιµεναρχείο Καρύστου, για την αρωγή του στην εξασφάλιση ελεύθερης από σκάφη προβλήτας, ώστε να µπορούν να ψαρέψουν οι µικροί µας φίλοι.
Παρόν στην εκδήλωση ήταν και η εκπρόσωπος του Ο.Λ.Ν.Ε στην περιοχή µας, κα Γεωργία Ράπτη, η οποία βοήθησε στην παροχή ρεύµατος.

Tags
Κάρυστος Παιδιά Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Καρύστου Ψάρεμα για παιδιά Αγώνες Αλιείας Παίδων
Comodo SSL