Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Φουσκωτών Σκαφών BoConcept 2014, στην Κω

8 Οκτωβρίου, 2015

Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Φουσκωτών Σκαφών BoConcept 2014, στην Κω

Ο Όµιλος Υποβρυχίου Ψαρέµατος & Φουσκωτών Σκαφών Κω «ΤΡΙΤΩΝΕΣ» διοργάνωσε την 2η Αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήµατος Φουσκωτών Σκαφών BoConcept 2014 στο νησί της Κω.
Πιο συγκεκριµένα το Σάββατο 31 Μαΐου & την Κυριακή 1 Ιουνίου ο θαλάσσιος χώρος του κεντρικού λιµένα Κω αποτέλεσε την τράπεζα του αγώνα όπου πραγµατοποιήθηκαν οι αγώνες Offshore ανοιχτής θαλάσσης και την Κυριακή ο αγώνας Circuit.
Σε αυτή την αγωνιστική υπήρχε και µία καινοτοµία, για πρώτη φορά οι αγώνες πραγµατοποιήθηκαν σε δύο σκέλη, δίνοντας έτσι περισσότερες εκκινήσεις αλλά και την ευκαιρία στους αγωνιζόµενους να διορθώσουν ζηµιές ή τυχόν ατυχίες που είχαν στο ένα σκέλος.
Ήταν µία καλή πρωτοβουλία και πιστεύω ότι θα το δούµε και στους επόµενους αγώνες.
Τη διοργάνωση του αγώνα ανέλαβαν προσωπικά οι Σταµάτης Νιοκαστρίτης και Μανώλης Κουτάντος από τους Τρίτωνες αλλά και τα υπόλοιπα µέλη του οµίλου, µε συνδιοργανωτές τον Λεριακό Όµιλο Σκαφών, και συγκεκριµένα τους Αντώνη Νικολάου, Τάσο Μαρδόγλου, Μανώλη Πιτταροκοίλη και Παράσχο Μοσχονά όπου και παρείχαν γραµµατειακή υποστήριξη. Επιπλέον ο Ροδιακός Όµιλος Ρ.Ο.Τ.Α. και ο Πρόεδρος Κώστας Θεουλάκης βοήθησαν όπου χρειάστηκε.
Η Ελληνική Οµοσπονδία Οµίλων Φουσκωτών Σκαφών «Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ.» έδωσε το παρών µέσω του πρόεδρου Αντώνη Καπαρού που συµµετείχε στους αγώνες µε εποπτικό ρόλο.
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της Μαρίνας Κω παραχώρησε για άλλη µία χρονιά τους χώρους της προσφέροντας δωρεάν χρήση ράµπας αλλά και την κάλυψη των εξόδων της δεξίωσης
του Σαββάτου. Στο φετινό πρωτάθληµα µεγάλος χορηγός ήταν η εταιρία Bo Concept του Γιώργου ∆ρόσου, ενώ στο συγκεκριµένο αγώνα βοήθησαν µε τις χορηγίες τους οι: SIM Racing – Σταύρος Σηµαιοφορίδης, Mercury – Ζώης Ευσταθίου, Blue Star Ferries και άλλες τοπικές
επιχειρήσεις.
Μεγάλος νικητής και στους δύο αγώνες ήταν η οµάδα των Λουλουργά – Κενενούνη
µε Olympic 820 R οι οποίοι κατάφεραν να τερµατίσουν µε 3 πρώτες θέσεις και µία δεύτερη. Εξαιρετική κατάταξη και για τους Νιοκαστρίτη – Κουτάντο µε Corsair 29 R µε δύο δεύτερες και δύο τρίτες θέσεις ενώ την πρώτη θέση είχαν και οι Καραγιαννόπουλος – Γεωργιάδης µε Apache στο 2ο σκέλος του αγώνα Circuit. Επίσης πραγµατοποιήθηκε και αγώνας τουριστικών, που ανέδειξε νικητές τους Αντώνη Νικολάου – Παράσχο Μοσχονά, από το Λεριακό.
Αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια για το όµορφο αγωνιστικό διήµερο και ευχόµαστε καλή επιτυχία σε όλες τις οµάδες στην επόµενη αγωνιστική στην Αθήνα.

agonas_kws_10

agonas_kws_11

agonas_kws_12 agonas_kws_13 agonas_kws_14 agonas_kws_15

Tags
Κως Αγώνες Φουσκωτών
Comodo SSL