Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιάννης Κακαβογιάννης

Μεγάλα ψάρια µε τα αγκίστρια KAMIKAZE της Sasame

31 Αυγούστου, 2016

Μεγάλα ψάρια µε τα αγκίστρια KAMIKAZE της Sasame

Oσοι ασχολούνται µε τις τεχνικές του φύλακα, του heavy casting και της ζόκας και απευθύνονται σε µεγάλα και δυνατά ψάρια, φροντίζουν το αγκίστρι που επιλέγουν να είναι κατάλληλο για τις απαιτήσεις τους. ∆υνατό, κοφτερό και να µην ανοίγει στα κεφάλια των ψαριών. Χαρακτηριστικά και ιδιότητες που έχουν τα αγκίστρια KAMIKAZE της Sasame.

Η SASAME είναι µια γιαπωνέζικη εταιρία γνωστή σε όλους µας για τα ποιοτικά της αγκίστρια. Αγκίστρια που καλύπτουν όλη τη γκάµα των ψαρεµάτων και των ψαριών. Εδώ ο ερασιτέχνης, αλλά και ο επαγγελµατίας ψαράς, θα βρουν αυτό που αναζητούν και µάλιστα σε τιµές αρκετά προσιτές σε σχέση µε την ποιότητα
των προϊόντων.

Sasame_agistria-aΗ σειρά αγκιστριών KAMIKAZE, είναι αυτή που θα ικανοποιήσει απόλυτα τους φίλους των µεγάλων ψαριών που χρησιµοποιούν στις τεχνικές τους ζωντανά ή νωπά δολώµατα. Συρτή φύλακας, ζόκα, heavy casting, live cab, χοντρή καθετή, χοντρά µονάγκιστρα µε δόλωµα καλαµάρι, σουπιά ή ολόκληρο ψάρι, είναι κάποιοι από τους τρόπους ψαρέµατος όπου τα συγκεκριµένα αγκίστρια επιβάλλονται αν θέλουµε ένα αίσιο αποτέλεσµα.

sasame_soupia-doloma

Η ειδικά επεξεργασµένη κοφτερή ακίδα θα βοηθήσει στην καλύτερη δόλωση, δε θα καταστρέψει το ζωντανό µας δόλωµα και θα αγκιστρώσει µε τη µια το ψάρι που θα επισκεφτεί το δόλωµά µας. Από την άλλη το δυνατό κράµα του υλικού είναι αυτό που δε θα ανοίξει στα δυνατά κεφάλια του µεγάλου ψαριού κι έτσι θα µπορέσουµε να φέρουµε µε ασφάλεια και σιγουριά στο σκάφος µας το οποιοδήποτε µεγέθους ψάρι αγκιστρώσουµε. Βλάχοι, µεγάλοι ροφοί, µαγιάτικα, φαγκριά, σφυρίδες, στήρες, συναγρίδες, δε θα δηµιουργήσουν µε τη συµπεριφορά τους κανένα πρόβληµα.

sasame-kamikazeΟ κρίκος του KAMIKAZE συνεισφέρει στο άνετο και ασφαλές δέσιµό του στο παράµαλλο, τόσο σε χοντρή πετονιά, όσο και σε νήµα, όταν τα ψάρια που απευθυνόµαστε έχουν δόντια κοφτερά (όπως είναι τα µεγάλα φαγκριά και οι σφυρίδες). Τέλος, το µικρό σχετικά βάρος του αγκιστριού δεν εµποδίζει το ζωντανό δόλωµα να πραγµατοποιήσει τις φυσιολογικές κινήσεις του κι έτσι δεν πονηρεύει τα ψάρια που θα το δουν να πλέει στην περιοχή τους. Οι φίλοι ψαράδες που τα έχουν δοκιµάσει, έχουν βρει σε αυτά ασφάλεια και σιγουριά, και δεν τα αποχωρίζονται. Αν τους ρωτήσετε, θα σας πουν τα καλύτερα λόγια.

Θα τα βρούµε σε µεγέθη από 4/0έως 10/0 για να επιλέξουµε αυτό που µας ταιριάζει.

  • sasame_logoΑΦΟΙ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΥ ΟΕ
  • www.alyss.gr
  • 2108319403

 

Tags
Αφοι Αλυσανδράτου Sasame Αγκίστρια για ζωντανό Αγκίστρια
Comodo SSL