Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νέος ηλεκτρικός µηχανισµός συρτής βυθού και καθετής από την Perfect Fishing

Νέος ηλεκτρικός µηχανισµός συρτής βυθού και καθετής από την Perfect Fishing

Νέος ηλεκτρικός µηχανισµός συρτής βυθού και καθετής από την Perfect Fishing

Η συρτή βυθού είναι ένας τρόπος ψαρέµατος ο οποίος πραγµατοποιείται σε αρκετά µεγάλο βάθος. Στο µεγαλύτερο χρονικό διάστηµα του έτους, µε αποτέλεσµα η ύπαρξη ηλεκτρικού µηχανισµού στο σκάφος µας να κρίνεται απαραίτητη. Η Perfect Fishing έχει να παρουσιάσει στους λάτρεις της συρτής ένα νέο µοντέλο, το GL 212, ώστε να κάνει το βαθύ αυτό ψάρεµα εύκολο, άνετο, ξεκούραστο, διασκεδαστικό και οικονοµικό. Με δυνατά µοτέρ βιοµηχανικού τύπου 160, 200 ή 250W (ανάλογα µε τις απαιτήσεις του αγοραστή), διπλό σύστηµα φρένων, ροοστάτη, διακόπτη ανάστροφης κίνησης και διακόπτη ασφαλείας σταµατήµατος σε ένα ανώτερο σηµείο.

∆ιαθέτει άξονα διαµέτρου Φ20, µε τέσσερα ρουλεµάν στήριξης. Όλος ο µηχανισµός βρίσκεται στο εσωτερικό ενός κιβωτίου από ανοξείδωτο ατσάλι 316. Ώστε να µην έχει φθορές από αλµύρα και να αντέχει στις κακουχίες.
Αν τώρα ασχολούµαστε (και) µε ψάρεµα βαθιάς καθετής, έχουµε τη δυνατότητα να µετατρέψουµε το µηχανισµό από συρτή βυθού σε µηχανισµό βαθιάς καθετής. Σε σύντοµο χρονικό διάστηµα, µε ελάχιστες κινήσεις, και να ψαρέψουµε σε µεγάλα βάθη, χωρίς κανένα πρόβληµα. Με λίγα λόγια µπορούµε να έχουµε δύο διαφορετικούς µηχανισµούς και να πραγµατοποιούµε δυο διαφορετικούς τρόπους ψαρέµατος, µε το ίδιο εργαλείο. Και όλα αυτά, µε την εξαετή εγγύηση της Perfect Fishing!

I. ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ τηλ.: 210.514.0030 www.perfectfishing.gr
Comodo SSL