Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Εμφάνιση :

Κατασκευαστές Ειδών Αλιείας

DEEP FISHING
Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της ερασιτεχνικής και επαγγελματικής αλιείας, με την κατασκευή των γνωστών ηλεκτρικών μηχανισμών DEEP FISHING για ψαρέματα βαθιάς καθετής, συρτής, παραγάδι, downrigger κ.λπ.
HOBBY FISHING
Hobbyfishing-Καλάμια-Αγκίστρια-Μηχανισμοί-Νήματα-Πετονιές-Καλαμοθήκες Για σας που αγαπάτε το ψάρεμα και που θέλετε ο εξοπλισμός σας να είναι πλήρης!
Lazy Fishing
Οι μηχανισμοί lazy fishing ως αποτέλεσμα της διαρκούς μελέτης, εμπειρίας και τεχνογνωσίας, έχουν αναδειχθεί ως οι κορυφαίοι ηλεκτρικοί μηχανισμοί ψαρέματος της αγοράς, που συνδυάζοντας την ποιότητα και την αξιοπιστία με το μοναδικό τους design, δηλώνουν τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.
Tixi – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ
Ελληνική βιοτεχνία κατασκευής ειδών αλιείας και κατάδυσης. Με μια μεγάλη γκάμα προιόντων, στα οποία εφαρμόζει καινοτόμες ιδέες, κάνοντάς τα απαραίτητα εργαλεία, τόσο για επαγγελματίες όσο και για ερασιτέχνες ψαράδες.
ΙΩΑΝΝΗΣ Ξ. ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ
Η επιχείρηση μας πάνω από μισό αιώνα προσφέρει στο αγοραστικό κοινό βαρίδια υψηλής ποιότητας στις κατηγορίες των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών.
ΜΑΣΤΡΟΓΕΩΡΓΙΟΥ Α. & ΣΙΑ
Πρωτοπόροι στα ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ, τα προϊόντα μας καλύπτουν μια πολύ μεγάλη γκάμα σε όλα τα είδη για ψάρεμα. Οι βασικές κατηγορίες καλύπτονται πλήρως με είδη επιλεγμένα με μεγάλη προσοχή για την ιδανική σχέση ποιότητας – τιμής.
Comodo SSL