Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καταστήματα Ειδών Αλιείας

Hobby Fishing – Πατεστής Γιώργος
Hobbyfishing-Καλάμια-Αγκίστρια-Μηχανισμοί-Νήματα-Πετονιές-Καλαμοθήκες
Για σας που αγαπάτε το ψάρεμα και που θέλετε ο εξοπλισμός σας να είναι πλήρης!
Let’s go Fishing – Ios
Στην πανέμορφη Ίο, ένα από τα πλέον τουριστικά νησιά του Αιγαίου, εδρεύει στο λιμάνι από το 2015, το κατάστημα Ειδών Αλιείας – Ενοικιάσεις Σκαφών Let’s go Fishing-Ios. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ιαπωνικής εταιρίας Seafloor Control.
seastore.gr – Λυραράκης Νικόλαος
Στο κατάστημα μας θα βρείτε ένα σύνολο προϊόντων και Υπηρεσιών που σχετίζονται με την θάλασσα. Αυτά είναι Αλιευτικά – Ναυτιλιακά είδη – Είδη κατασκήνωσης – Υποβρύχιο ψάρεμα – πωλήσεις σκαφών & εξωλέμβιων μηχανών – συντήρηση σκαφών & επισκευή μηχανών θαλάσσης- Στάθμευση σκαφών.
Αντώνης Παπαδόπουλος – Είδη Αλιείας
Το εξειδικευμένο κατάστημα με είδη αλιείας στη Νέα Ιωνία Αττικής. Εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειαζόσαστε για τις αλιευτικές σας εξορμήσεις είτε αυτές είναι από την ακτή είτε από σκάφος.
Βασίλης Παπαδόπουλος
Προϊόντα για όλες τις τεχνικές surf casting, casting, match fishing άλλα και για τις κλασικές τεχνικές απίκο, κιούρτων, τσαπαρί, καθετής, παραγαδιού, συρτής.
Δαριβιανάκης – Είδη Αλιείας
Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας, καλύπτει όχι μόνο τους λάτρεις των παράκτιων τεχνικών (εγγλέζικο, surf casting, spinning) αλλά και τεχνικές από το σκάφος όπως μολύβι φύλακα, jigging, καθετή, συρτή, με όλα τα αναλώσιμα για μεγαλύτερες επιτυχίες.
Comodo SSL