Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Εμφάνιση :

Καταστήματα Ειδών Αλιείας

Akis Tiniakos Fishing Store
Η εμπειρία μας …… εγγύηση επιτυχίας. Κοντά μας θα βρείτε τις λύσεις για να κάνετε το ψάρεμά σας πιο απολαυστικό και περισσότερο αποδοτικό.
Captrain Hook Γενιτσαρίδης
Στο κατάστηµα Captain Hook Γενιτσαρίδης, υπάρχει µία τεράστια γκάµα ειδών αλιείας από τις περισσότερες γνωστές εταιρίες του χώρου η οποία είναι διαθέσιµη για όλους µέσω του ηλεκτρονικού καταστήµατος µε το domain www.genitsaridis.com
DBS Fishing
Στην DBS Fishing κάναμε την αγάπη μας για τη θάλασσα και το ψάρεμα επάγγελμα και σας προτείνουμε μια σειρά από προϊόντα υψηλής ποιότητας, προϊόντα που πρώτοι εμείς χρησιμοποιήσαμε στο ψάρεμά μας.
DEEP FISHING
Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της ερασιτεχνικής και επαγγελματικής αλιείας, με την κατασκευή των γνωστών ηλεκτρικών μηχανισμών DEEP FISHING για ψαρέματα βαθιάς καθετής, συρτής, παραγάδι, downrigger κ.λπ.
EFISHING
Εμείς στo eFishing σας προσφέρουμε καινοτόμα, υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικά προϊόντα στην καλύτερη τιμή. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία για να προσφέρουμε ασύγκριτη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας με την ανυποχώρητη δέσμευσή μας για ικανοποίησή τους.
FISHING MANIA
Κοντά μας ο κάθε ψαράς, αρχάριος ή προχωρημένος θα έχει την δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις και να αποκομίσει γνώσεις για τεχνικές όπως Spinning, Shore Jigging, Egging, Rock Fishing, Surf Casting, Εγγλέζικο, Vertical jigging, Μολύβι Φύλακας, Συρτή, και άλλες τεχνικές.
HOBBY FISHING
Hobbyfishing-Καλάμια-Αγκίστρια-Μηχανισμοί-Νήματα-Πετονιές-Καλαμοθήκες Για σας που αγαπάτε το ψάρεμα και που θέλετε ο εξοπλισμός σας να είναι πλήρης!
Must Dive
Καλωσήρθατε στο Eshop must-dive.gr! Στο χώρο μας μπορείτε να επιλέξετε με την βοήθεια των εξειδικευμένων συνεργατών της εταιρίας μας προϊόντα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού δύτη.
seastore.gr – Λυραράκης Νικόλαος
Στο κατάστημα μας θα βρείτε ένα σύνολο προϊόντων και Υπηρεσιών που σχετίζονται με την θάλασσα. Αυτά είναι Αλιευτικά – Ναυτιλιακά είδη – Είδη κατασκήνωσης – Υποβρύχιο ψάρεμα – πωλήσεις σκαφών & εξωλέμβιων μηχανών – συντήρηση σκαφών & επισκευή μηχανών θαλάσσης- Στάθμευση σκαφών.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Το εξειδικευμένο κατάστημα με είδη αλιείας στη Νέα Ιωνία Αττικής. Εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειαζόσαστε για τις αλιευτικές σας εξορμήσεις είτε αυτές είναι από την ακτή είτε από σκάφος.
Comodo SSL