Site icon Boat & Fishing

Στο νοσοκομείο επιβάτες κρουαζιερόπλοιου στο Ηράκλειο

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των Αρχών στο Ηράκλειο, όταν τις πρωινές ώρες χθες το Κεντρικό Λιμεναρχείο ενημερώθηκε ότι τρεις επιβάτες κρουαζιερόπλοιου έχρηζαν επείγουσας ιατρικής φροντίδας.

Πρόκειται για τρεις υπηκόους Γερμανίας, ηλικίας 54, 48 και 88 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε κρουαζιερόπλοιο με σημαία Ιταλίας, το οποίο βρισκόταν στο λιμάνι της πόλης.

Με μέριμνα των αρμόδιων υπηρεσιών, η 54χρονη και ο 48χρονος μεταφέρθηκαν σε ιδιωτική κλινική του Ηρακλείου, ενώ ο 88χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «Βενιζέλειο – Πανανείο» για περαιτέρω νοσηλεία.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Exit mobile version