Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Εθνικός τελικός Βολών Θαλασσίων Βαρών 2013 - Εθνική Οµάδα

14 Σεπτεμβρίου, 2015

Εθνικός τελικός Βολών Θαλασσίων Βαρών 2013 - Εθνική Οµάδα

Το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου 2013, διεξήχθη ο Εθνικός Τελικός αγώνας του 5ου Πανελληνίου Πρωταθλήµατος Βολών θαλασσίων βαρών, που διοργάνωσε ο σύλλογος ΑΣΕΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪ∆ΑΣ στο γήπεδο του Αµύνταιου (∆υτ. Μακεδονία).
Για όσους είχαν ζήσει από κοντά την διοργάνωση του Παγκοσµίου Πρωταθλήµατος βολών θαλασσίων βαρών το έτος 2012, στο ίδιο γήπεδο, η συγκίνηση από τις µνήµες ήταν έκδηλη. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε µέσα σε απόλυτα αντίξοες καιρικές συνθήκες για αγώνα βολών θαλασσίων βαρών. Πολύ ζέστη, µε τη θερµοκρασία να αναρριχάται στους 38ο C, και πλήρης άπνοια, µε κατά διαστήµατα ελαφρύ αεράκι µεταβλητής κατεύθυνσης έως 2-3 µποφόρ (πολλές φορές πλαϊνό ή κόντρα, δυσκολεύοντας τις προσπάθειες και επηρεάζοντας τις επιδόσεις). Παρά τις δύσκολες συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα, οι επιδόσεις των αθλητών ήταν περισσότερο από εντυπωσιακές.

Ο αθλητής του ΝΟΙΕΣ Γιώργος Μπόνης πέτυχε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στα 150 γρ. µε 265,25 µέτρα.

Ο αθλητής του ΝΟΙΕΣ Γιώργος Μπόνης πέτυχε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στα 150 γρ. µε 265,25 µέτρα.

Ο αθλητής του ΝΟΙΕΣ Γιώργος Μπόνης πέτυχε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στα 150 γρ. µε 265,25 µέτρα. Ο αθλητής της Ακαδηµίας Μιχάλης Πιρπιλίδης πέτυχε ατοµικό ρεκόρ στα 150 γρ. µε 251,30 µέτρα, καθώς και ο Μανώλης ∆ηµητριάδης του ΑΣΕΑΠ έκανε ατοµικό ρεκόρ στα 150 γρ., µε 221,19 µέτρα.
Το εντυπωσιακό είναι ότι οι αθλητές βελτίωσαν τις επιδόσεις τους στον Εθνικό Τελικό σε σχέση µε τις επιδόσεις τους στους Πανελλήνιους αγώνες, σε όλα τα βάρη βαριδίων, και  µάλιστα κατά πολλά µέτρα. Ενδεικτικά ο Γιώργος Μπόνης από 936,09 έκανε 976,97, ήτοι βελτίωση κατά 40,88 µέτρα.

Syntelestes Synolikis Atomikis

Συνολική ατοµική κατάταξη
Σύµφωνα µε τον κανονισµό, η συνολική ατοµική κατάταξη δόθηκε στους αθλητές σύµφωνα µε το άθροισµα των θέσεων (συντελεστές) που είχαν πετύχει στους Πανελλήνιους αγώνες και στον Εθνικό Τελικό.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
1. Οι Γ. Μπόνης και Μ. Πιρπιλίδης ισοβάθµισαν έχοντας και οι δύο  το µικρότερο άθροισµα 3, αλλά την καλύτερη θέση καταλαµβάνει ο αθλητής του ΝΟΙΕΣ Μπόνης, λόγω µεγαλύτερου αθροίσµατος µέτρων, αφού προστέθηκε η συνολική του επίδοση των Πανελληνίων αγώνων και του Εθνικού τελικού.
2. Οµοίως ισοβάθµησαν και οι Κωνσταντινίδης-Κυριαζής και Μαλακάσης-Σαπουνάκης.
Ως εκ τούτου, Πρωταθλητής Ελλάδος στις Βολές Θαλασσίων Βαρών για το έτος 2013 είναι ο Γιώργος Μπόνης.

Στην τελετή απονοµών του Εθνικού τελικού αγώνα, βραβεύτηκε ο µικρότερος σε ηλικία ρίπτης Σήφης Μαλακάσης, αθλητής του ΝΟΙΕΣ  Πόρτο Ράφτη

Στην τελετή απονοµών του Εθνικού τελικού αγώνα, βραβεύτηκε ο µικρότερος σε ηλικία ρίπτης Σήφης Μαλακάσης, αθλητής του ΝΟΙΕΣ
Πόρτο Ράφτη

Συνολική οµαδική κατάταξη
Πρωταθλητής Ελλάδος Σύλλογος Βολών Θαλασσίων Βαρών αναδείχθηκε ο ΑΣΕΑ Πτολεµαΐδας µε τους αθλητές Κώστα Χατζηαναστασιάδη και Άκη Βουνοτρυπίδη.
Στην τελετή απονοµών του Εθνικού τελικού αγώνα, βραβεύτηκε ο µικρότερος σε ηλικία ρίπτης Σήφης Μαλακάσης, αθλητής του ΝΟΙΕΣ  Πόρτο Ράφτη.
Επίσης βραβεύτηκε ο αθλητής του συλλόγου Τρίτων F.C. Γιώργος Κυριαζής, ως ο καλύτερος πρωτοεµφανιζόµενος ρίπτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα.

Εθνική Οµάδα

Σύµφωνα µε το Κανονισµό, την  Εθνική Οµάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα µας στο Παγκόσµιο Πρωτάθληµα 2013, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βέλγιο από 13-19 Αυγούστου, στελεχώνουν οι αθλητές στις θέσεις 1 έως και 5 της συνολικής ατοµικής κατάταξης, και είναι οι εξής: Γιώργος Μπόνης, Μιχάλης Πιρπιλίδης, Κώστας Χατζηαναστασιάδης, Άκης Βουνοτρυπίδης, Κώστας Γρίβας

Σύµφωνα µε το Κανονισµό, την Εθνική Οµάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα µας στο Παγκόσµιο Πρωτάθληµα 2013, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βέλγιο από 13-19 Αυγούστου, στελεχώνουν οι αθλητές στις θέσεις 1 έως και 5 της συνολικής ατοµικής κατάταξης, και είναι οι εξής: Γιώργος Μπόνης, Μιχάλης Πιρπιλίδης, Κώστας Χατζηαναστασιάδης, Άκης Βουνοτρυπίδης, Κώστας Γρίβας

 

Comodo SSL