Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ετήσια Κοπή Πίτας & 1ο Συλλογικό Ψάρεμα του καταστήματος Αγ. Νικόλαος

12 Νοεμβρίου, 2015

Ετήσια Κοπή Πίτας & 1ο Συλλογικό Ψάρεμα του καταστήματος Αγ. Νικόλαος

Τα ωραία πράγματα στη ζωή, ακόμα κι αν δε διαρκούν πολύ, καλό είναι να επαναλαμβάνονται κάποιες φορές. Πιστοί σε αυτή την αντίληψη οργανώσαμε και φέτος την ετήσια κοπή πίτας του καταστήματός μας “ΑΓΙΟC NIKOΛΑΟC”  που, όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος συνοδεύτηκε από το πρώτο Συλλογικό Ψάρεμα της χρονιάς για τους φίλους του καταστήματός μας. Για τράπεζα του Συλλογικού ψαρέματός μας, επιλέξαμε την παραλία της Αγίας Μαρίνας βασισμένοι σε εμπειρίες προηγούμενων χρόνων, καθώς και από εντυπωσιακές περιγραφές για μεγάλες ψαριές, από επαγγελματίες ψαράδες στο σημείο αλλά περισσότερο απ΄όλα, η μορφολογία του βυθού που υποσχόταν μεγάλες συγκινήσεις. Η προσέλευση ήταν και πάλι αθρόα από πολλούς φίλους. Στα Χανιά είμαστε όλοι οι ψαράδες μια μεγάλη παρέα και αυτό επιβεβαιώνεται κάθε χρόνο. Το κλίμα ήταν ευχάριστο, η θάλασσα υποσχόταν πολλά ψάρια, ο καιρός «μας έκανε τη χάρη» και ήταν απλά… τέλειος!

stagona_agaphs_4

Οι νικητές

Πριν την έναρξη του διαγωνισμού, κόψαμε την πίτα του μαγαζιού μας, μέσα σε ευχές (αλλά και πειράγματα) από όλους τους παρευρισκομένους. Και φέτος υπήρχαν σημαντικά δώρα από μεγάλες εταιρείες του χώρου, με κορυφαίο το δώρο του Πρώτου Νικητή που ήταν ένα Shimano Spheros 8000SW.

ΧΟΡΗΓΟΙ: SHIMANO HELLAS  (Αφοι Κασάμπαλη), ΤΙCA, FALCON (Τάκης Καλαϊτζής), SKALIS GROUP (Β. & Λ. Σκαλής ΕΠΕ), ΤUBERTINI (Ιωάννης Φραγκούλης), ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε.

Comodo SSL