Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

«Καθαρίζω My Way» από τον ΡΟΤΑ

15 Σεπτεμβρίου, 2015

«Καθαρίζω My Way» από τον ΡΟΤΑ

Μία ακόµη διοργάνωση µε κοινωνικό «πρόσωπο» από τον Ρ.Ο.ΤΑ. η οποία ολοκληρώθηκε άψογα χάρη στην άριστη συνεργασία µε το -άρτια οργανωµένο- 4ο σύστηµα Ναυτοπροσκόπων Ρόδου, που έκαναν «απόβαση» στην νήσο Αλιµνιά την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 και πραγµατικά σάρωσαν τον χώρο στης παραλίας και του οικισµού.
Τα φουσκωτά του Ροδιακού Οµίλου προσέγγισαν  το νησί της Αλιµνιάς από το Σάββατο, όπου σε συνεργασία µε τον ∆ήµο Χάλκης µεταφέρθηκε πλωτή εξέδρα πρόσδεσης µικρών σκαφών. Ο δύτης του Ρ.Ο.ΤΑ.
Λάκης Κενενούνης, µαζί µε την οµάδα εργασίας του Οµίλου, Μπάµπη Μπουρνή, Πάρη ∆ιακοφιλιππή, Βασίλη Χίου, Κώστα και Νεκτάριο Παπαµάρκο, Κώστα Μιχελλαράκη, Πέτρο Καντούνια, Φράνσις Νιοτή
και Χρήστο Αγόρο, έκαναν της αναγκαίες συνδέσεις αγκύρωσης της εξέδρας, ώστε να αποκτήσει και
πάλι το νησάκι σηµείο πρόσδεσης.
Έτσι έγινε εφικτή η αποβίβαση των Ναυτοπροσκόπων και των Λυκόπουλων του 4ου συστήµατος Ρόδου την επόµενη ηµέρα, µε την ευγενική χορηγία της µεταφοράς από το σκάφος Φαίδων.
Πολύτιµος Χορηγός το πολυκατάστηµα έξυπνων αγορών My Way των µελών του Ρ.Ο.ΤΑ. Κώστα και Νεκτάριου Παπαµάρκου, το οποίο προσέφερε τον αναγκαίο εξοπλισµό καθαρισµού αλλά και αγκύρωσης της εξέδρας.

Comodo SSL