Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καινοτοµία στο θαλάσσιο τουρισµό: Νέος γύρος επένδυσης για την incrediblue.com

1 Οκτωβρίου, 2015

Καινοτοµία στο θαλάσσιο τουρισµό: Νέος γύρος επένδυσης για την incrediblue.com

Στα πλαίσια εκδήλωσης του Ευρωπαϊκού Ταµείου Επενδύσεων µε τίτλο “Greek ICT Innovation – A Prime Investment Opportunity”, η οποία και έλαβε χώρα παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη, η Incrediblue ανακοίνωσε οτι συµφωνήθηκε νέα αύξηση κεφαλαίου, ύψους 500 χιλιάδων ευρώ. Η εταιρεία δηµιουργεί τον πλέον ολοκληρωµένο και συνάµα απλό τρόπο ενοικίασης σκάφους από το διαδίκτυο. Παρουσιάζοντας ήδη περισσότερα από 500 σκάφη, η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα σε ιδιοκτήτες να καταχωρίσουν το σκάφος τους µε κάθε λεπτοµέρεια, και σε ταξιδιώτες να αναζητήσουν και να ενοικιάσουν απευθείας το ιστιοπλοϊκό ή µηχανοκίνητο σκάφος της επιλογής τους σε λίγα βήµατα. Η Incrediblue, µε έδρα το Βόλο, έλαβε αρχική χρηµατοδότηση από το Jeremie Openfund II ύψους 100 χιλιάδων ευρώ τον περασµένο Φεβρουάριο. Λίγους µήνες αργότερα και έχοντας αποδείξει την αξία της υπηρεσίας της έπειτα από µία εξαίρετη σεζόν, προχωρά στο επόµενο φιλόδοξο βήµα της.
Τα νέα κεφάλαια θα δώσουν τη δυνατότητα να επεκταθεί σε όλη τη Μεσόγειο και να πολλαπλασιάσει τις κρατήσεις από και προς διάφορες χώρες κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν.
Στη χρηµατοδότηση συµµετέχουν, µαζί µε το Openfund, έλληνες και ξένοι “επιχειρηµατικοί άγγελοι”, που είναι ενθουσιώδεις χρήστες της υπηρεσίας, έχουν σηµαντική εµπειρία στον κλάδο, και που αναµένεται να προσφέρουν στην ανάπτυξη της υπηρεσίας.
Στα πλαίσια της επένδυσης ο Αντώνης Φιοράκης, ιδρυτής και CEO της Incrediblue, δήλωσε: «Όραµά µας είναι να κάνουµε τις διακοπές µε σκάφος εύκολες και προσιτές, στόχο µας για τους επόµενους µήνες αποτελεί η επέκταση του στόλου σε ολόκληρη τη Μεσόγειο και η προσέγγιση σηµαντικού αριθµού ταξιδιωτών από όλη την Ευρώπη». Στο ίδιο πλαίσιο, ο εταίρος του Openfund Γεώργιος Τζιραλής, πρόσθεσε: «Η οµάδα της Incrediblue έχει χαράξει ρότα για ν’ αλλάξει ουσιαστικά τον τρόπο που βιώνουµε τον θαλάσσιο τουρισµό.
Είµαστε ευτυχείς που συµµετέχουµε σε αυτό το ταξίδι».

Comodo SSL