Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Κοπή βασιλόπιτας της Ακαδηµίας Αθλητικών ∆ραστηριοτήτων

5 Οκτωβρίου, 2015

Κοπή βασιλόπιτας της Ακαδηµίας Αθλητικών ∆ραστηριοτήτων

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014, η Ακαδηµία Αθλητικών ∆ραστηριοτήτων έκοψε την καθιερωµένη βασιλόπιτα, στο κέντρο «Αστροφεγγιά»! Την εκδήλωση τίµησαν µε την παρουσία τους οι σύλλογοι ΑΣ Αθλόδρασις, Τρίτων FC, ΝΟ Καρύστου, ΝΑΟ Καρλοβάσου και ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη, καθώς και οι διαχειριστές των οµάδων του Facebook, Alligator’s Fishing Team κ. Χρήστος Κοπανάς και Fish Hunter in Greece κ. Θάνος Γκούρας. Ιδιαίτερη χαρά ήταν επίσης και η παρουσία της οµάδας Art Fishing Team.
Το παιδικό τµήµα αθλητικής αλιείας της Ακαδηµίας, γιόρτασε µαζί µε όλους τους παρευρισκόµενους τα γενέθλια της µικρής τους συναθλήτριας Νεκταρίας Κοπανά. Στην εκδήλωση τιµήθηκαν οι αθλητές της Ακαδηµίας για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες το έτος 2013 (όσοι κατέλαβαν τις θέσεις 1-3 στην συνολική ατοµική και οµαδική κατάταξη των Πανελληνίων Πρωταθληµάτων αθλητικής αλιείας, σε θάλασσα ή εσωτερικά ύδατα). Η Ακαδηµία ευχαριστεί από καρδιάς την εταιρεία ΣΙΜ Α.Ε., τον κ. Ιωάννη Φραγκούλη (www.fragoulisfishing.gr) και όλως ιδιαιτέρως το περιοδικό Boat & Fishing in Greece, οι οποίοι προσέφεραν τα δώρα για την µεγάλη κλήρωση, καθώς επίσης και όλους τους επαγγελµατίες για τη στήριξη της λαχειοφόρου αγοράς.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ακαδηµίας διασκέδασαν µε τους φίλους τους, ξεκινώντας τη νέα αγωνιστική χρονιά µε τον καλύτερο τρόπο. Ο πρόεδρος κ. Χρήστος Μήτσιος, ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναµη και πολλές επιτυχίες!
Η µεγάλη οικογένεια της Ακαδηµίας Αθλητικών ∆ραστηριοτήτων συνεχίζει την πορεία της, και οι αθλητές και οι αθλήτριές της θα συµµετάσχουν σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήµατα Αθλητικής Αλιείας του 2014, στη θάλασσα και τα εσωτερικά νερά!

Comodo SSL