Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νέα συνεργασία Motocraft - Johnson Outdoors

29 Σεπτεμβρίου, 2015

Νέα συνεργασία Motocraft - Johnson Outdoors

H Μotocraft A.E. µε µακροχρόνια παρουσία και εµπειρία στο χώρο της εισαγωγής και διανοµής φηµισµένων εταιρειών πρόωσης, κινητήρων, ναυτιλιακού εξοπλισµού και σκαφών, ανέλαβε την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της εταιρείας JOHNSON OUTDOORS στην Ελλάδα.
H Johnson Outdoors σχεδιάζει και κατασκευάζει τα παγκοσµίου φήµης fishfinder / gps / radar / auto pilot HUMMINBIRD, τα downrigger CANNON και τις ηλεκτρικές εξωλέµβιες ψαρέµατος ΜΙΝΝ ΚΟΤΑ. Η Humminbird, για περισσότερο από 40 χρόνια κατέχει ηγετική θέση στην κατασκευή βυθοµέτρων, µε Ελληνικό µενού, βυθοµέτρων GPS PLOTTER, Σόναρ διπλής και τριπλής δέσµης, τεχνολογία Side Imaging, Down Imaging και 360º Imaging.
H Cannon είναι η πρωτοπόρος εταιρεία κατασκευής downriggers, τα οποία χρησιµοποιούνται στο ψάρεµα ελεγχόµενου βάθους (συρτής βυθού) . Έχουν πολύ ανθεκτική κατασκευή, δίνοντας την δυνατήτητα ψαρέµατος στο επιθυµητό βάθος ή /και σε σταθερή απόσταση από το πυθµένα.
Η MinnKota κατασκευάζει ηλεκτρικές εξωλέµβιες µε στόχο να κάνει πιο εύκολο και αποτελεσµατικό το επαγγελµατικό ή ερασιτεχνικό ψάρεµα και κυνήγι.
Πληροφορίες: τηλ. 210 9888.288

Comodo SSL