Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Ταχυπλοΐας 2014

5 Οκτωβρίου, 2015

Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Ταχυπλοΐας 2014

Το περασµένο Νοέµβρη στη Θεσσαλονίκη πραγµατοποιήθηκε η συνάντηση εκπροσώπων οµίλων φουσκωτών και ταχυπλοΐας γενικότερα µε σκοπό να συνδιοργανώσουν πανελλήνιο πρωτάθληµα ταχυπλοΐας για το 2014.
Λίγους µήνες µετά το οργανωτικό πλαίσιο διεξαγωγής αγώνων είναι έτοιµο και υπογεγραµµένο από τους τέσσερις οµίλους – οργανωτές, την Λέσχη Ταχύπλοων και Φουσκωτών Σκαφών Μακρυγιάλου, τον Όµιλο Φουσκωτών Σκαφών Κέρκυρας, την Ελληνική Λέσχη Ταχυπλοΐας και τη Λέσχη Ταχυπλοΐας Θεσσαλονίκης. Παρακάτω ακολουθεί το πρόγραµµα αγώνων του πρωταθλήµατος ταχυπλοΐας στο οποίο µπορούν να συµµετέχουν τόσο φουσκωτά όσο και πολυεστερικά:
10 – 11 Μαΐου, Μακρύγιαλος από την ΛΕ.ΤΑ.Φ. Μακρύγιαλου
7 – 8 Ιουνίου, Κέρκυρα από τον Ο.Φ.Σ Κέρκυρας
5 -6 Ιουλίου, Αθήνα, από την ΕΛΤ
27 – 28 Σεπτεµβρίου, Θεσσαλονίκη από την ΛΕ.ΤΑ. Θεσσαλονίκης.
Επίσης η Οργανωτική επιτροπή του Πανελλήνιου Πρωταθλήµατος Ταχυπλοΐας προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόµενους στην συνάντηση που θα πραγµατοποιηθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στην Γλυφάδα στο Hotel Fenix (οδός Αρτεµισίου 1) όπου και θα γίνει παρουσίαση του κανονισµού και άλλες λεπτοµέρειες που αφορούν το πρωτάθληµα. Για περισσότερες πληροφορίες Γιώργος Κάβουρας τηλ. 6981.636.636

Comodo SSL