Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Σεµινάριο µε θέµα «Ό,τι πρέπει να γνωρίζεις για την Υγεία σου»

6 Οκτωβρίου, 2015

Σεµινάριο µε θέµα «Ό,τι πρέπει να γνωρίζεις για την Υγεία σου»

Την Τετάρτη 7 Μαίου 2014 πραγµατοποιήθηκε µε µεγάλη επιτυχία το διαδραστικό σεµινάριο µε θέµα «Ότι πρέπει να γνωρίζεις για την Υγεία σου» στο εντευκτήριο του Οµίλου µε εισηγητή τον κ. Ζώη Ευαγγελόπουλο, Μέλος του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ». Ο κος Ευαγγελόπουλος, είναι γνωστός και έµπειρος Ιατρός – Μικροβιολόγος, πρώην Στρατιωτικός Ιατρός, ο οποίος διατηρεί το Ιδιωτικό Πολυιατρείο «Σύνχρονος Ασκληπιός», http://www.sychronosasklipios.gr/.
Η προσέλευση ήταν µεγάλη ξεπερνώντας τα 20 άτοµα, Μέλη αλλά και Φίλους του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ». Ο κόσµος άρχισε να ερχεται κατά τις 20.30 και στις 21.00 ξεκίνησε όπως είχε προγραµµατιστεί η εισήγηση του κου Ευαγγελόπουλου η οποία κράτησε αµείωτο το ενδιαφέρον όλων των συµµετεχόντων για περίπου δύο ώρες.
Στο διάστηµα αυτό, λόγω της φύσης του σεµιναρίου, έγιναν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις από το ακροατήριο για θέµατα που απασχολούνσαν όσους το παρακολούθησαν στις οποίες ο εισηγητής µε απλό, κατανοητό αλλά και αναλυτικό τρόπο εξήγησε / ανάλυσε τα θέµατα ενδιαφέροντος. Η βραδιά έκλεισε σε διπλανή ταβέρνα όπου η παρέα βρέθηκε µε καλό φαγητό και κρασί να συζητά διάφορα θέµατα για ταξίδια και σκάφη αλλά και µε πολύ καλή διάθεση µέχρι τις 01:30 π.µ.

Comodo SSL