Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

1ος ∆ιεθνής «Γλαύκος Τρίαθλον» στην Κάρυστο

15 Σεπτεμβρίου, 2015

1ος ∆ιεθνής «Γλαύκος Τρίαθλον» στην Κάρυστο

Το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Ιουνίου πραγµατοποιήθηκε µία εξαιρετική αθλητική διοργάνωση στην παραλιακή ζώνη του κόλπου της Καρύστου, που συµπεριλάµβανε κολύµπι, ποδήλατο και τρέξιµο.
Οι διοργανωτές Νίκος Λαγώνικος (τουριστικός πράκτορας) και ∆ηµήτρης Θωµάς (γυµναστής), δούλεψαν πυρετωδώς για µεγάλο διάστηµα, τόσο στο κοµµάτι της επικοινωνίας, όσο και στο λειτουργικό, ώστε να κυλήσουν όλα οµαλά και σωστά, σύµφωνα µε το πρόγραµµα.
Το αποτέλεσµα ήταν µια µεγάλη Γιορτή του Αθλητισµού, του Εθελοντισµού και του Πολιτισµού, στιγµές ευγενικής άµιλλας και ξεγνοιασιάς, στην πανέµορφη φύση της Νότιας Εύβοιας! Η Κάρυστος, οι κάτοικοί της και οι διοργανωτές µαζί, βίωσαν ξεχωριστές στιγµές χάρη στο «Γλαύκος Τρίαθλον» και χάρισαν µε την σειρά τους µια ιδιαίτερη εµπειρία στους αθλητές που ήλθαν από κοντά και µακριά.

glaukos_triathlon_6

Η ανταπόκριση σε αυτή την πρόσκληση δικαίωσε την προσπάθεια, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία: συµµετείχαν άνω των 250 αθλητών και άνω των 200 εθελοντών!
Στην ιδιαίτερη επιτυχία αυτή, συνέβαλαν όλοι µε αθλητική διάθεση και πολύ ενθουσιασµό, ο καθένας στο κοµµάτι του. Όσο αφορά στο θαλάσσιο κοµµάτι του αγώνα, ο Ναυτικός Όµιλος Καρύστου βοήθησε τα µέγιστα για να ολοκληρωθεί σωστά και µε ασφάλεια.

glaukos_triathlon_4

Ο αγώνας πραγµατοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 29 Ιουνίου (παιδικό) και 30 Ιουνίου 2013 (αποστάσεις Sprint και Olympic για ενήλικες) από την «Glafkos Adventure Sports», στην παραλιακή ζώνη του κόλπου της Καρύστου. Αθλητές και επισκέπτες εκτίµησαν τα προϊόντα που έστειλαν οι χορηγοί από την Εύβοια και την υπόλοιπη Ελλάδα, και τα οποία έφτασαν στον προορισµό τους, είτε ως κέρασµα, είτε ως αναµνηστικό δώρο για τους νικητές.
Αξίζει να σηµειωθεί ότι η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα του ∆ήµου Καρύστου και της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας και υποστηριζόταν από την Enel Green Power (την µεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο των ΑΠΕ παγκοσµίως), ως Μέγα Χορηγό.
Ανανεώνεται πλέον το ραντεβού του Γλαύκος Τρίαθλον για το 2014! Ως τότε όσοι βρεθούν στην Κάρυστο για µια απόδραση, µπορούν να ενηµερωθούν στο τουριστικό γραφείο South Evia Tours ή στα στοιχεία που ακολουθούν.

Τηλ.: 22240 26200, 29010 | fax: 22240 29011
set@eviatravel.gr | www.glafkos.org

Comodo SSL