Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

11 εξωλέμβιες κλάπηκαν από πάρκινγκ σκαφών στο Μαραθώνα

5 Ιουνίου, 2019

11 εξωλέμβιες κλάπηκαν από πάρκινγκ σκαφών στο Μαραθώνα

Δυστυχώς οι κλοπές εξωλέμβιων μηχανών συνεχίζονται. Αυτή τη φορά οι ληστές χτύπησαν πάρκινγκ σκαφών στο Μαραθώνα. Λεία κάποιοι βοηθητικοί – μικροί κινητήρες 6 – 9.9 ίππους και τρεις ακόμα κινητήρες 25, 60 και 150 ίππων.

Οι ληστές μπήκαν από διπλανό χέρσο οικόπεδο, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Το περιστατικό συνέβη από τις 2:00 – 5:00 τα ξημερώματα. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο πάρκινγκ ήταν από τα πιο οργανωμένα και φυλασσόμενα της Αττικής και παρότι είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή κλοπής, οι δράστες κατάφεραν να κάνουν τη ζημιά τους. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα στοιχεία, και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε καλά νέα.

Οι κλοπές σε εξωλέμβιες σκαφών συνεχίζονται
Μορφή επιδημίας έχει λάβει η κλοπή εξωλέμβιων, με τους επιχειρηματίες του χώρου, πάρκινγκ σκαφών και τεχνικούς κινητήρων, να μη μπορούν να προστατευτούν από το θράσος και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι δράστες. Μία περίπτωση που δεν έχει γνωστή, συνέβη πριν περίπου ένα μήνα. Σε κλεμμένο φορτηγό βρέθηκε ένας καινούριος κινητήρας 300 ίππων τον οποίο έκλεψαν από ναυπηγείο πριν προλάβει να τοποθετήσει στο σκάφος. Το φορτηγό αυτό είχαν παρατήσει στο κέντρο της Αθήνας και πιθανόν να περίμενε την μεταφορά του.

Όποιος είδε στο Μαραθώνα κάποια ύποπτη κίνηση ή έπεσε στην αντίληψη του κάτι, παρακαλούμε να ενημερώσει άμεσα τις αρχές.

Tags
Κλοπή Κλοπή Εξωλέμβιας Μαραθώνας Κλοπές σε πάρκινγκ σκαφών [jetpack-related-posts]
Comodo SSL