Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Μαριάννα Πέττα

12η Πανελλήνια Συνάντηση Φουσκωτών στη Λέσβο - Πρόγραμμα εκδηλώσεων

30 Ιουνίου, 2017

12η Πανελλήνια Συνάντηση Φουσκωτών στη Λέσβο - Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα (7 – 9 Ιουλίου 2017), όλοι οι φίλοι των φουσκωτών θα συγκεντρωθούν στη Λέσβο! Το όμορφο νησί της Λέσβου θα αποτελέσει τον προορισµό της φετινής πανελλήνιας συνάντησης οµίλων φουσκωτών, στις 7, 8 & 9  Ιουλίου.

Ο Όµιλος Φουσκωτών και Ταχυπλόων Λέσβου που έχει αναλάβει την διοργάνωση, έχει ήδη δροµολογήσει τα πάντα µε κάθε λεπτομέρεια. Φυσικά εξίσου σηµαντική είναι και η στήριξη της Ελληνικής Οµοσπονδίας Φουσκωτών Σκαφών (Ε.ΟΜ.Φ.Σ), η οποία συμμετέχει ενεργά στην διοργάνωση τα τελευταία χρόνια.
Για την προώθηση της Πανελλήνιας Συνάντησης, ο Όµιλος μαζί με το Δήμο Μυτιλήνης συμμετείχε στην έκθεση BOAT & FISHING SHOW 2017 και στην SEA & TOURISM EXPO που διοργανώθηκε τον περασμένο Απρίλη στο εκθεσιακό Helexpo  στο Μαρούσι. Εκεί παρευρέθηκε ρεπόρτερ του ANT1 καλύπτοντας την συμμετοχή  της Πανελλήνιας Συνάντησης Λέσβου με υλικό που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ∆ΗΛΩΣΕΩΝ

Τετάρτη 05 Ιουλίου & Πέμπτη 06 Ιουλίου

 • Δυνατότητα ελλιμενισμού σκαφών σε προκαθορισμένες θέσεις στο λιμάνι της Μυτιλήνης.
 • Παρασκευή 07 Ιουλίου
 • Έναρξη λειτουργίας γραμματείας, αναμενόμενη άφιξη κύριου αριθμού σκαφών.
 • 10:00 πμ: Εκδρομή με πούλμαν στο Μουσείο του Απολιθωμένου Δάσους, στο Σιγρί.
 • 08:30 μμ: Δείπνο σε παραλιακή τοποθεσία στον Κόλπο της Γέρας

 

Σάββατο 08 Ιουλίου

 • 10:00 πμ: 1. Εκδρομή με πούλμαν στην ορεινή Αγιάσο (Παναγία Αγιάσου) ή στον Μανταμάδο (Ταξιάρχης Μανταμάδου)
 • 10:00 πμ: 2. Εκδρομή με τα σκάφη στη Β.Α πλευρά του νησιού (Τοκμάκια, Χρυσή Άμμος) ή στα νότια (Κόλπος Γέρας, Άγιος Ερμογένης, Τάρτι).
 • 6:00 μμ: Επίσημη είσοδος σκαφών ανά όμιλο με προκαθορισμένη σειρά, στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Κατά την είσοδο διαβάζεται ο χαιρετισμός του Προέδρου του κάθε ομίλου.
 • 8:30 μμ: Κύρια εκδήλωση, χαιρετισμοί – Δείπνο για όλους τους συμμετέχοντες, στο Κάστρο της Μυτιλήνης με την παρουσία τοπικών μουσικών και χορευτικών συγκροτημάτων.

 

Κυριακή 09 Ιουλίου

 • Επίσκεψη στο μουσείο του λαϊκου ζωγράφου Θεόφιλου και στο μουσείο – βιβλιοθήκη Teriade (Τεριάντ).
 • Σύντομη εκδρομή με τα σκάφη στη Β.Α πλευρά του νησιού Τοκμάκια, Χρυσή Άμμος) ή στα νότια (Κόλπος Γέρας, Τάρτι).
 • 10:30 μμ: Στεριάνη συνάντηση εκπροσώπων Ε.ΟΜ. Ο.Φ. Σ. στο Επιμελητήριο Λέσβου.
 • 3:00 μμ: Beach party σε παραλία, κοντά στην πόλη της Μυτιλήνης.

Η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών αποτελεί την μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου σκάφους στη χώρα μας, συγκεντρώνοντας ένα μεγάλο αριθμό φουσκωτών σκαφών, κατά βάση μέλη ομίλων με τις παρέες τους από όλη την Ελλάδα.

Για την διοργάνωση αυτή οι υπεύθυνοι έχουν εξασφαλίσει σε όλους του συμμετέχοντες και  προσκεκλημένους Εκπτώσεις 50% στα ναύλα των πλοίων!
Προτρέποντας έτσι όλους τους φίλους του φουσκωτού να επισκεφτούν το όμορφο νησί γνωρίζοντας και απολαμβάνοντας τις όμορφες παραλίες, τα τοπικά εδέσματα και τις παραδόσεις της Μυτιλήνης.

Ελάτε να χαρείτε την πανέμορφη Λέσβο! (120 ναυτ. μίλια ακτογραμμής, τα 100 ουσιαστικά προστατευμένα από τον καλοκαιρινό αέρα – μελτέμια). Είναι η φράση για αυτό το καλοκαίρι και ήδη αισθανόμαστε το αεράκι του νησιού.

Καλή αντάμωση λοιπόν στην μεγαλύτερη συνάντηση φουσκωτών, στην 12η Πανελλήνια Συνάντηση Φουσκωτών στην Λέσβο.

Tags
Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Λέσβος 12η Πανελλήνια Συνάντηση Φουσκωτών Σκαφών Μυτιλήνη [jetpack-related-posts]
Comodo SSL