Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

1o Καρλοβασίτικο τουρνουά αλιείας µε φελλό (Εγγλέζικο - Bolognese) 2013

23 Σεπτεμβρίου, 2015

1o Καρλοβασίτικο τουρνουά αλιείας µε φελλό (Εγγλέζικο - Bolognese) 2013

Το πρώτο δεκαήµερο του Αυγούστου διοργανώθηκε από τον ΝΑΟΚ το 1ο τουρνουά αλιείας µε φελλό στο λιµάνι Καρλοβάσου. Στο τουρνουά µπορούσαν να πάρουν µέρος αθλητές που διαθέτουν δελτίο αθλητικής αλιείας από την Ελληνική Οµοσπονδία Υποβρύχιας δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας (ΕΟΥ∆Α). Το τουρνουά αποτελούνταν από 4 αγώνες των 4 ωρών έκαστος, και τα δολώµατα και οι µαλάγρες ήταν ελεύθερη επιλογή του κάθε αθλητή.

karlovasitiko_tournoua_6 karlovasitiko_tournoua_7
Οι αθλητές ήταν υποχρεωµένοι να διατηρούν τα ψάρια ζωντανά σε ειδικό δίχτυ, και στο τέλος κάθε αγώνα, αφού καταµετρούνταν, επιστρέφονταν στην θάλασσα. Συνολικά πήραν µέρος 13 αθλητές, όλοι µέλη του ΝΑΟΚ.

karlovasitiko_tournoua_5 karlovasitiko_tournoua_4

 

  • Μετά από πολλές ανατροπές κατά την διάρκεια του τουρνουά, οι νικητές είναι οι εξής:
    1oς Μαργαρώνης ∆ηµήτριος µε 1075gr,
  • 2oς Σκουνδριάνος Αθανάσιος µε 650gr,
  • 3oς Μαραγκός Βασίλειος µε 645gr.

karlovasitiko_tournoua_3 karlovasitiko_tournoua_1

  • Χορηγός του τουρνουά ήταν η εταιρία SIM Α.Ε.–www.sim.gr , η οποία προσέφερε 8 κιλά µαλάγρα «Colmic» σε κάθε αθλητή και δωροεπιταγές σε είδη αλιείας των 400€, 200€ και 100€ στους νικητές.

Ο ΝΑΟΚ ευχαριστεί θερµά τον κ. Σηµαιοφορίδη για την πολύτιµη βοήθεια που προσφέρει σε κάθε µας προσπάθεια.

Ο ΝΑΟΚ, τα τελευταία δύο χρόνια κάνει µια προσπάθεια να αναδείξει το άγνωστο µέχρι πρότινος άθληµα της αλιείας στο νησί µας. Συµµετοχές των αθλητών του σε Πανελλήνια και Παγκόσµια Πρωταθλήµατα, όπως και διοργάνωση τελικών αγώνων αλιείας του Πανελληνίου, αγώνες παίδων και φυσικά το πιο πρόσφατο τουρνουά αλιείας.

Προσκαλούµε κάθε ερασιτέχνη ψαρά που θα τον ενδιέφερε να ενσωµατωθεί στην οµάδα αλιείας του ΝΑΟΚ, να επικοινωνήσει µαζί µας στο naoksamos@yahoo.gr, ή µε τον έφορο αλιείας Μαργαρώνη ∆ηµήτρη στο 6977203306.
Είναι πολύ σηµαντικό η οµάδα να µεγαλώσει, και να κάνουµε όλοι µαζί όλο και περισσότερα για
αυτό που αγαπάµε.

[jetpack-related-posts]
Comodo SSL