Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

1ο Grand Prix 2017 από το ΦΑΡ

7 Μαρτίου, 2017

1ο Grand Prix 2017 από το ΦΑΡ

1ο Grand Prix 2017 από το ΦΑΡ

Την Κυριακή 5 Μαρτίου διεξήχθη το πρώτο Grand Prix για το 2017 από το σύλλογο ΦΑΡ με βάση το πρόγραμμα και το ετήσιο εσωτερικό πρωτάθλημα που έχει ανακοινωθεί. Στο συγκεκριμένο αγώνα συμμετείχαν 14 αθλητές από διάφορους συλλόγους καθώς επίσης και ελεύθεροι αθλητές.

Οι καιρικές συνθήκες για άλλη μια φορά δεν ευνόησαν τις μεγάλες επιδόσεις καθώς επικρατούσε άπνοια με αρκετά υψηλή ατμοσφαιρική πίεση και πολύ υγρασία. Παρόλα αυτά οι επιδόσεις ήταν πολύ καλές και με πολύ μεγάλες ελπίδες. Όπως και πολλά περιθώρια βελτίωσης για τους πρωτοεμφανιζόμενους αθλητές.

Για άλλη μια φορά, το κλίμα μεταξύ των αθλητών και των φίλων του συλλόγου που παρακολούθησαν το συγκεκριμένο αγώνα, ήταν εξαιρετικό. Κάτι που αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες που παραθέτουμε.

Το Δ.Σ. του συλλόγου  θέλει να συγχαρεί όλους όσους συμμετείχαν και πρώτα από όλα τους νέους αθλητές. Ανεξαρτήτου συλλόγου, που παρόλα όσα λέγονται από διάφορους για το άθλημα και τους αθλητές μας, τόλμησαν και πήραν το βάπτισμα του πυρός. Τους προκαλούμε δε, να μοιραστούν όπως και όπου μπορούν την εμπειρία τους από το συγκεκριμένο αγώνα. Για το άθλημα και τους αθλητές του συγκεκριμένου αθλήματος.

Επίσης να μην παραλείψουμε να συγχαρούμε τον Βάϊο Κετεσίδη για την καλύτερη επίδοση του αγώνα. Καθώς επίσης και τον Κώστα Γενίκη για την καλύτερη επίδοση στα 100gr, που ήταν και το βαρίδιο που συμμετέχει στο εσωτερικό πρωτάθλημα μας, στον συγκεκριμένο αγώνα.

 

 

 

Μαζί με τον συγκεκριμένο αγώνα, όπως κάθε χρόνο, έγινε και η κοπή της πίτας για το καλό της νέας χρονιάς. Τυχερός για φέτος ήταν ο Γιώργος Θεμιστοκλέους. Του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι πάντα υγιείς και τυχερός σε ότι και αν κάνει.

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και πολλά προσωπικά ρεκόρ.

Tags
ΦΑΡ Grand Prix
Comodo SSL