Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Τουρνουά Αλιείας Κύπρου 2014-2015

15 Οκτωβρίου, 2015

Τουρνουά Αλιείας Κύπρου 2014-2015

Στις 25 Οκτωβρίου πραγµατοποιήθηκε ο 1ος επίσηµος αγώνας του Τουρνουά 2014-2015. Χορηγός του αγώνα τα καταστήµατα K.N.Fishing στη Λάρνακα και χορηγός των κυπέλλων τα Ακουστικά Κέντρα Κύπρου . Επίσης, χορηγοί των τροφίµων και ποτών που προσφέρθηκαν στους συµµετέχοντες αθλητές, ήταν οι εταιρείες P.C. Splash Water Ltd. (καφέδες Pokka) και η Pizza Papa John’s (πίτσες).
Ο αγώνας πραγµατοποιήθηκε µε µεγάλη επιτυχία, και οι συµµετοχές των αθλητών έφθασαν τις 62. Για πρώτη φορά και σε συνδυασµό µε το τουρνουά, έγινε πρωτάθληµα οµάδων µε πολύ µεγάλη επιτυχία, όπου έλαβαν µέρος 12 συνολικά οµάδες και υπήρχε µεγάλο ενδιαφέρον. Χορηγός των κυπέλλων για το οµαδικό, ήταν και πάλι τα Ακουστικά κέντρα Κύπρου.
Μετά το τέλος του αγώνα έγινε κλήρωση δώρων, προσφορά διαφόρων φίλων του σωµατείου, όπου προσφέρθηκαν επίσης και τα δύο καλάµια που κέρδισε ο Κωνσταντίνος Καλογήρου για την τρίτη θέση την οποία κατέλαβε.
Οι νικητές του αγώνα ήταν:
1ος νικητής Μιχάλης Μιχαηλίδης, POKKA Coffee Team, 2oς νικητής Άκης Χάπας, Oceanic Team, και 3oς νικητής Κωνσταντίνος Καλογήρου, YUKI Cyprus Team
Νικήτριες οµάδες ήταν οι εξής:
1η νικήτρια οµάδα, YUKI Cyprus Team, 2η νικήτρια οµάδα, C.G. Pro Fishing Team, 3η νικήτρια οµάδα, Just Now Team

Comodo SSL