Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

20 χρόνια ARKAS HELLAS

7 Ιουνίου, 2019

20 χρόνια ARKAS HELLAS

Η ARKAS HELLAS γιόρτασε την επιτυχημένη πορεία της στην Ελλάδα.

Με μία εντυπωσιακή εκδήλωση με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα, η ARKAS HELLAS, μέλος του ομίλου ARKASGroup, γιόρτασε 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα.
Παρουσιάστηκαν οι σημαντικές στιγμές που σηματοδότησαν την πορεία της εταιρίας, η οποία ιδρύθηκε στον Πειραιά το 1999 ως το πρώτο ναυτιλιακό πρακτορείο του Ομίλου ARKAS στο εξωτερικό.

Από την ίδρυσή της έως σήμερα, η ARKAS HELLAS, κατάφερε να εξασφαλίσει την αντιπροσώπευση πολλών και σημαντικών ναυτιλιακών γραμμών, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τη δύναμη του λιμανιού του Πειραιά.
Πέτυχε ακόμη να ξεχωρίσει στον τομέα της ναυτιλίας ως αξιόπιστος συνεργάτης, μέσα από την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και μέσα από τις επενδύσεις σε επίπεδο εξοπλισμού, τεχνολογίας και ανθρωπίνου δυναμικού.
Τα γραφεία της ARKAS HELLAS βρίσκονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κοντά στα μεγαλύτερα λιμάνια της Ελλάδας. Τη λαμπερή εκδήλωση για τον εορτασμό αυτής της σπουδαίας ημέρας, τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της ναυτιλίας και του επιχειρηματικού κόσμου.

Τη βραδιά πλαισίωσαν ομιλίες διοικητικών στελεχών της ARKASHOLDING και της ARKAS HELLAS, καθώς και εκπροσώπων της ARKASLINE, της YANGMING, της TARROSSPA και της EMESFEEDERING. Οι ομιλητές μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους τα επιτεύγματα, το όραμα και τις αξίες που έχουν καταστήσει την ARKASHELLAS σημείο αναφοράς ως ναυτιλιακό πρακτορείο στην Ελλάδα, τόσο για τις διεθνείς ναυτιλιακές γραμμές όσο και για τους συνεργάτες-πελάτες της στην τοπική αγορά.
Η αξιοπιστία, η διαφάνεια, η προσαρμοστικότητα, η αυτοβελτίωση και η ομαδικότητα, βρίσκονται στο DNA της εταιρίας και αποτελούν τον πυρήνα όλων των εταιρικών ενεργειών της.

 

Σχετικά με την ARKAS HELLAS
Η ARKASHELLASS.A. ιδρύθηκε το 1999 ως το πρώτο ναυτιλιακό πρακτορείο του Ομίλου ARKAS στο εξωτερικό. Η ARKAS HELLAS καθιερώθηκε ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης στον τομέα της ναυτιλίας μέσα από την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, εστιάζοντας σε σημαντικές επενδύσεις σε επίπεδο εξοπλισμού, τεχνολογίας και ανθρωπίνου δυναμικού
Διαθέτοντας την τεχνογνωσία ενός πολυεθνικού οργανισμού και το εύρος των εκπροσωπήσεων συνδυάζει την κάλυψη των αναγκών διεθνών τακτικών γραμμών με την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών της. Το brand name ARKAS HELLAS είναι συνώνυμο της ποιότητας των υπηρεσιών συνδυάζοντας ταχύτητα και αξιοπιστία, με τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς φορτίου.
Μέσω της πληθώρας εκπροσωπήσεων των διεθνών τακτικών γραμμών Arkas Line, Yang Ming Line, Deutsche Afrika-Linien, Pacific International Lines, Tarros Lines, Messina Line, Melfi Lines και EMES Feedering καλύπτει αποτελεσματικά τις ανάγκες των μεγάλων αγορών όπως της αγοράς της Άπω Ανατολής-Μεσογείου αλλά και των αναπτυσσόμενων Ενδο-Ευρωπαϊκών, Ενδο-Μεσογειακών αγορών, των αγορών Μαύρης Θάλασσας – Μεσογείου και Αφρικής-Μεσογείου.

Γραφεία Πειραιά (Κεντρικά): Ακτή Μιαούλη 33 , 185 35
Γραφείο Θεσσαλονίκης: 26ης Οκτωβρίου 43, 546 27
https://www.arkashellas.gr

Tags
ARKAS HELLAS
Comodo SSL