Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

33ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΚΟΡΦΟΣ 2016» του ΝΟΤΚ από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου 2016

9 Σεπτεμβρίου, 2016

33ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΚΟΡΦΟΣ 2016» του ΝΟΤΚ από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου 2016

Ανοίγει πανιά για τον Κόρφο Κορινθίας ο 33ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΚΟΡΦΟΣ 2016» του ΝΟΤΚ από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου! Ο αγώνας τελείται στα πλαίσια του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος της ΕΙΟ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με την συνδιοργάνωση του Δήμου Κορινθίων. Ο αγώνας έχει προκηρυχθεί για τις κατηγορίες για σκάφη IRC,ORCi, ORC club και ORC club non spinnaker.
Ο αγώνας «ΚΟΡΦΟΣ» αποτελεί παραδοσιακό θεσμό του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας καθώς πραγματοποιείται επί 33 συνεχή χρόνια.
Δεκάδες ιστιοπλοϊκά σκάφη με τα πληρώματά τους θα αρμενίσουν με τα χρώματα των πανιών τους τη θάλασσα του Σαρωνικού ενώ στον μαγευτικό παραθαλάσσιο οικισμό του Κόρφου Κορινθίας οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κουλτούρα και την παραδοσιακή φιλοξενία της περιοχής.
Οι ιστιοπλόοι θα απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα στο υπέροχο γαλάζιο του Σαρωνικού ενώ παράλληλα οι εκδηλώσεις και τα happening που προγραμματίζει ο Ν.Ο.Τ.Κ σε συνεργασία με τον Δήμο Κορινθίων και την Τοπική Κοινότητα Κόρφου θα είναι μοναδικές…!!!

notk-korfos-2016-anotk-korfos-2016-c

– Αναμνηστικά δώρα από την εταιρεία οικολογικών απορρυπαντικών PLANET και την εταιρεία αντηλιακών KORRES θα μοιραστούν στα συμμετέχοντα σκάφη
– Το bar «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» οργανώνει Welcome Party με κερασμένη μπύρα, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου από τις 22:00 το βράδυ.
– O N.O.T.K, η Τοπική Κοινότητα Κόρφου και ο Δήμος Κορινθίων θα δεξιωθούν όλους τους αθλητές στην τελετή απονομής της πρώτης ιστιοδρομίας στο χώρο της πλατείας του Κόρφου το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 21:00 το βράδυ με μπάρμπεκιου, κρασί και ζωντανή μουσική από συγκρότημα.

notk-korfos-2016-afisa

[jetpack-related-posts]
Comodo SSL