Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

3ο «Εν Πλω» 2016

7 Ιουλίου, 2016

3ο «Εν Πλω» 2016

Το 3ο «Εν Πλω» ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία, από την Πέμπτη 30 Ιουνίου έως και την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016.

Με δεδομένη την αγάπη όλων μας για τη θάλασσα, το Εν Πλω είναι για εμάς μία γιορτή. Η γιορτή της θάλασσας. Ένα 4ήμερο εκδηλώσεων, με σκοπό την παρουσίαση όσο το δυνατόν περισσότερων εκδηλώσεων στους Ηρακλειώτες και στους επισκέπτες του τόπου μας, και στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και την ασφάλεια στη θάλασσα, την αναψυχή, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται παρουσίαση σκαφών και συναφών, βόλτες με σκάφη, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, επιδείξεις αγωνιστικών σκαφών και jet, και πάρα πολλές ακόμα δραστηριότητες που έλαβαν χώρα μέσα σε αυτό το 4ήμερο, και όλα αυτά εντελώς δωρεάν για τους επισκέπτες!

pagkritios-logoΕκ μέρους του συμβουλίου του ομίλου, αλλά και των μελών του, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Κρήτης και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κουκιαδάκη που για άλλη μία χρονιά ήταν δίπλα μας στην οργάνωση, τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου και τον πρόεδρό του κ. Φιλιππή, που από την πρώτη στιγμή μας «αγκάλιασε» μαζί με τους συνεργάτες του κ.κ. Γαϊτάνη, Τσιμπλοστεφανάκη και την κα Κονσολάκη, κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες και δίνοντας λύση σε πλειάδα θεμάτων, το Δήμο και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου για τη συμβολή του Λιμενάρχη κ. Σαϊτάκη και όλων των λιμενικών που ήταν κοντά μας από την πρώτη στιγμή προσφέροντας αμέριστη βοήθεια και συνεργασία, και ιδιαίτερα το Διοικητή της Λιμενικής Αστυνομίας κ. Δουβή, για τη συμπαράσταση και την κατανόησή του.

Ευχαριστούμε ακόμα :

Τον κεντρικό χορηγό του «Εν Πλω», την εταιρεία ΒΕΝΕΡΗΣ ΑΕ NISSAN-SUZUKI και προσωπικά τον κ. Μανόλη Βενέρη για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν για άλλη μία χρονιά, και τη συμβολή τους στην οργάνωση με ιδιαίτερη όρεξη και διάθεση βοήθειας

Την εταιρεία “5 SENSES” και τον κ. Γιάννη Μπρα, για όλη τη στήριξη και βοήθεια στην οργάνωση

Το χορηγό επικοινωνίας Όμιλο του «ΚΡΗΤΗ TV-ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ-ΡΑΔΙΟ 984» και ιδιαίτερα τον κ. Αντώνη Δημητρίου

Όλους τους εκθέτες που μας εμπιστεύτηκαν και με τη σειρά τους παρουσίασαν πολύ όμορφα και ιδιαίτερα περίπτερα με υπηρεσίες και προϊόντα για όλους τους επισκέπτες

en-plo-2106-kΤο ΕΚΑΒ Ηρακλείου, τον Ολυμπιονίκη μας Νίκο Κακλαμανάκη, τους καλλιτέχνες Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, τους Muffins, τους Αντώνη Καρατζή και Μανώλη Καμπουράκη, τις Σχολές Χορού Περυσινάκης και Παπαδόκωστας, τους κυβερνήτες του σκάφους 119 του Λιμενικού, τους κυβερνήτες των jet ski, της ομάδας έρευνας και διάσωσης, των αγωνιστικών σκαφών της επίδειξης, αλλά και τους κυβερνήτες που έκαναν βόλτες το κοινό μας, και όλους όσους βοήθησαν να στηθεί και να λειτουργήσει άψογα αυτή η εκδήλωση.

Με εκτίμηση,

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΟΜΙΛΟ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ. ΓΙΑΒΡΙΔΗΣ

Πρόεδρος Δ.Σ.

en-plo-2106-jen-plo-2106-s

Comodo SSL