Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

3ος και 4ος αγώνας Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ψαρέματος από ακτή 2019

3ος και 4ος αγώνας Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ψαρέματος από ακτή 2019

Οι δύο τελευταίοι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αλιείας από την Ακτή με Καλάμι και Μηχανισμό 2019, πραγματοποιήθηκαν στην παραλία Αγιόκαμπου Λάρισας το Σάββατο και την Κυριακή 13 – 14/04/2019 με διοργανωτή σύλλογο το TRITON FISHING CLUB και με την βοήθεια του Lorenc Cepele από τον FAR μετά από ανάθεση της ΕΟΥΔΑ.

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές από συλλόγους της ΕΟΥΔΑ, όπου μετά το πέρας του πρωταθλήματος και τη συνολική βαθμολογία και των τεσσάρων αγώνων, αναδεικνύεται ο πρωταθλητής αθλητής για το 2019, ο πρωταθλητής σύλλογος, καθώς και τα μέλη της εθνικής ομάδας που θα μας εκπροσωπήσει στους διεθνείς αγώνες του εξωτερικού. Αλυτάρχης του αγώνα ήταν ο Κώστας Καπελάνος του Τρίτωνα, και κριτές ο Μάκης Σωφρονιάδης (ΤΡΙΤΩΝ) και Lorenc Cepele του FAR.

Ο 3ος αγώνας του Πανελληνίου έγινε το βράδυ του Σαββάτου, και το πρωί ο τελικός. Οι συνθήκες ήταν αρκετά καλές και στους δύο αγώνες, αντίθετα με τα προγνωστικά που έδιναν δυνατές καταιγίδες. Γενικά βγήκαν αρκετά ψάρια, κυρίως δράκαινες και τσέρουλες, παρότι το μέρος είναι γνωστό για τις μουρμούρες! Στο βραδινό αγώνα τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι Δημήτρης Σαριδάκης, Στέργιος Ουρδούδης και Δημήτρης Νασούλας, και οι τρεις αθλητές του Triton Fishing Club.
Στον τελικό, στη 4η αγωνιστική, τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι Στέργιος Ουρδούδης του Triton Fishing Club, Γιώργος Κυριαζής του Triton fishing club και Γιάννης Καπετάνιος του ΟΦΑ.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΙΕΙΑΣ
Τα τελικά αποτελέσματα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος του 2019 όπως διαμορφώθηκαν μετά και από τους 4 αγώνες βρήκαν Πρωταθλητή σύλλογο ( στο Ομαδικό) τον TRITON FISHING CLUB με 35 βαθμούς. Η τελική κατάταξη του ατομικού έχει ως εξής:
•1ος με 5 βαθμούς ποινής και 2717 πόντους ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ του TRITON FISHING CLUB,
•2ος με 7 βαθμούς ποινής και 2094 πόντους ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΛΑΡΗΣ του ΝΟΙΕΣ και
•3ος με 9 βαθμούς ποινής 1900 πόντους ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΟΥΡΔΟΥΔΗΣ του TRITON FISHING CLUB.
Η Εθνική Ομάδα συστάθηκε από τους 6 πρώτους οι οποίοι είναι (εκτός τους παραπάνω) οι: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ του TRITON FISHING CLUB, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ του ΟΦΑ και ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΣΟΥΛΑΣ του TRITON FISHING CLUB.

 

Tags
Ψάρεμα από ακτή Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψαρέματος Αγώνες Εθνική Ομάδα Αλιείας
Comodo SSL