Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

3ος παιδικός αγώνας αλιείας με φελλό - Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου

16 Ιουλίου, 2019

3ος παιδικός αγώνας αλιείας με φελλό - Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου

Την Κυριακή 14/7/2019 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ο 3ος παιδικός αγώνας αλιείας με φελλό για παιδιά στο λιμάνι Καρλοβάσου, με διοργανωτή τον Ναυταθλητικό Όμιλο Καρλοβάσου.

Συμμετείχαν 39 παιδιά από όλη την Σάμο. Οι γονείς, οι παππούδες και οι φίλοι των παιδιών, γέμισαν την προβλήτα του λιμανιού ενθαρρύνοντας τους μικρούς ψαράδες στην προσπάθεια τους.
Τα παιδιά αφού ενημερώθηκαν για την αθλητική αλιεία στην αίθουσα του Ομίλου από τους αθλητές αλιείας του ΝΑ.Ο.Κ, έλαβαν οδηγίες για την διαδικασία του αγώνα. Έπειτα ακολούθησε η κλήρωση θέσεων και ξεκίνησε ο αγώνας. Η συμμετοχή όπως και τα δολώματα ήταν δωρεάν. Ο αγώνας είχε διάρκεια 2 ωρών και για την κατάταξη υπολογίζονταν το συνολικό μήκος αλιευμάτων. Όλα τα αλιεύματα αφού καταμετρούνταν επέστρεφαν ζωντανά στη θάλασσα.

Νικητές ήταν οι:
•1ος Ρίμπος Ευάγγελος με 231,5 βαθμούς
•2ος Κεφαλιανός Χρήστος με 122 βαθμούς
•3ος Ευσταθίου Βασίλης με 89,2 βαθμούς

Το μεγαλύτερο αλίευμα από τον Ευσταθίου Βασίλη, μία τσιπούρα 36 εκ.

Το μεγαλύτερο αλίευμα βγήκε από τον Ευσταθίου Βασίλη, μία τσιπούρα 36 εκατοστών. Μετά την λήξη του αγώνα ακολούθησαν οι απονομές στην αίθουσα του Ομίλου, όπου δόθηκαν κύπελλα στους νικητές και μετάλλια σε όλα τα παιδιά.

Οι απονομές.

Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά το Λιμεναρχείο Σάμου, το Λιμενικό Σταθμό Καρλοβάσου, το Λιμενικό Ταμείο Σάμου και την κυρία Χριστινίδου Ευμορφία, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης αλιείας Σάμου για την χορήγηση των απαιτούμενων αδειών του αγώνα και γενικότερα για την άψογη συνεργασία που υπήρξε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Σεμινάριο αθλητικής αλιείας.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Ιατρό του αγώνα κύριο Βίττη Φώτιο και τον Ναυαγοσώστη κύριο Αθανάσιο Παππά για την πολύτιμη βοήθεια τους. Τέλος θερμές ευχαριστίες στον χορηγό του αγώνα, την εταιρεία ειδών αλιείας SIM (www.sim.gr) ,και ιδιαίτερα τους κυρίους Σημαιοφορίδη Σταύρο και Παναγιώτη, για τα δωρεάν καλάμια που πρόσφεραν σε όλα τα παιδιά. O παιδικός αγώνας αλιείας είναι πλέον θεσμός για τον ΝΑ.Ο.Κ και σκοπός είναι να πραγματοποιείται πλέον κάθε καλοκαίρι.

Tags
Σάμος Αγώνας Αλιείας Ναυταθλητικός Όµιλος Καρλοβάσου Αγώνες Αλιείας Παίδων ΝΑ.Ο.Κ. Σάμου Παιδικός Αγώνας Αλιείας με Φελλό
Comodo SSL