Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

4 Μαΐου: "Ατομική άσκηση θα επιτρέπεται στους ανοιχτούς χώρους και στη θάλασσα"

28 Απριλίου, 2020

4 Μαΐου: "Ατομική άσκηση θα επιτρέπεται στους ανοιχτούς χώρους και στη θάλασσα"

Το γενικό πλάνο επιστροφής στην καθημερινότητα σκιαγράφησε σήμερα, στις έξι το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο νέο του διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό.

Μεταξύ άλλων δήλωσε ο Μητσοτάκης: “Μετά από τις εισηγήσεις της Επιστημονικής Επιτροπής μπορώ σήμερα να ανακοινώσω τους άξονες μιας «γέφυρας ασφάλειας» προς τη νέα καθημερινότητα:

Από την επόμενη Δευτέρα, 4 Μαΐου, αίρονται οι περιορισμοί στην μετακίνηση των πολιτών. Καταργούνται, με άλλα λόγια, η γραπτή άδεια και τα σχετικά SMS. Θα εξακολουθήσουν, όμως, να ισχύουν για τουλάχιστον δύο εβδομάδες οι περιορισμοί στην κυκλοφορία εκτός νομού της κατοικίας μας. Η ατομική άθληση θα επιτρέπεται στους ανοικτούς χώρους και στη θάλασσα. Αλλά οι οργανωμένες παραλίες θα παραμένουν ακόμα κλειστές.”

Αργότερα ο Υφυπουργός κ. Άκης Σκέρτσος παρουσίασε σε καρτέλα ότι τον Μάιο (χωρίς να αναφέρει ημερομηνία) θα επιτραπεί η ατομική αναψυχή σε ανοιχτούς χώρους και παραλίες.

Περιμένουμε να διευκρινιστεί αν στην ατομική άσκηση (ατομική αναψυχή όπως το ανέφερε ο Υφυπουργός) αναφέρονται στην ερασιτεχνική αλιεία, το ψάρεμα, το κολύμπι, τα σκάφη αναψυχής και οι θαλάσσιες δραστηριότητες (watersports) και με ποιες προϋποθέσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν επιτραπούν, θα είναι (για τις πρώτες δύο εβδομάδες) εντός νομού της μόνιμης κατοικίας.

 

Tags
Απαγόρευση Αλιείας Απαγόρευση Ναυσιπλοΐας Κορονοϊός
Comodo SSL