Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

4ο "Kid's Fishing Day" στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής

27 Μαΐου, 2022

4ο "Kid's Fishing Day" στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής

Για τέταρτη χρονιά πραγματοποιείτε την Κυριακή 5 Ιουνίου στην παραλία Νέα Τρίγλια η εκδήλωση “Kid’s Fishing Day” υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Προποντίδας. Ο σκοπός αυτής της δράσης είναι τα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά βασικές τεχνικές παράκτιας αλλά και αθλητικής αλιείας!

Μέλη του συλλόγου “Αρίων Σ.Ε.Α.Κ.Μ ” και ομάδας μέσου κοινωνικής δικτύωσης FB “Spinning Στην Βόρεια Ελλάδα” θα βρίσκονται δίπλα στους μικρούς ψαράδες δίνοντας τους την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις τεχνικές τόσο στο θεωρητικό κομμάτι όσο και στην πράξη.

Οι αυριανοί ψαράδες θα γνωρίσουν από κοντά όλα τα ζωντανά και τεχνητά δολώματα, τους τρόπους που τα χρησιμοποιούμε, πως φτιάχνεται μια απλή αρματωσιά και πώς θα αξιοποιήσουν τον εξοπλισμό τους ώστε να περνούν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους στην θάλασσα! 

Παράλληλα θα ενημερωθούν για τηγ αλληλεπίδραση αλιείας και περιβάλλοντος ώστε να πάρουν γερές βάσεις και να ασχοληθούν με την παράκτια αλιεία με γνώμονα την προστασία του ευαίσθητου και ταλαιπωρημένου αυτού οικοσυστήματος!

Τα αναμνηστικά δώρα και ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί είναι προσφορά από τον μεγάλο χορηγό “Kasampalis Bros” γενικό αντιπρόσωπο της εταιρείας “Shimano” σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ελάτε να ψαρέψουμε!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100057240977869

[jetpack-related-posts]
Comodo SSL