Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

5 χρόνια Boat & Fishing - oι εποχές αλλάζουν το πάθος παραμένει!

8 Νοεμβρίου, 2017

5 χρόνια Boat & Fishing - oι εποχές αλλάζουν το πάθος παραμένει!

Σας ευχαριστούμε για την απεριόριστη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια!
Χάρη σε εσάς και τους συνεργάτες μας το περιοδικό Boat & Fishing – ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα στην χειρότερη εποχή και με τις δυσκολότερες οικονομικές συνθήκες – σήμερα όχι απλά παραμένει ζωντανό, αλλά συνεχώς εξελίσσεται και ακολουθεί την αγορά, παρουσιάζοντας όλες τις νέες τάσεις τόσο στο ψάρεμα όσο και στο σκάφος. Αυτό συμβαίνει μόνο για ένα λόγο, πάθος, αγάπη και μεράκι για τη θάλασσα, το ψάρεμα και το σκάφος.

Γιατί είμαστε από αυτούς που ξυπνάμε και κοιμόμαστε και το μυαλό μας είναι στη γαλανή, ταξιδεύουμε, απολαμβάνουμε λαδιές και φουρτούνες, χαλαρώνουμε ψαρεύοντας ή συναρπαζόμαστε με κάποιο μεγάλο ψάρι! Η ίδια τρέλα που ενώνει ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα, σε τόσα διαφορετικά μέρη.

Σε αυτή την πορεία υπήρχαν πολλές ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές. Η πενταετία μας βρίσκει στην ευχάριστη απαιτητική θέση να διαχειριστούμε έναν τεράστιο όγκο εργασίας, αφού η Pelagic Media διαθέτει εκτός από το περιοδικό Boat & Fishing (το μεγαλύτερο Ελληνικό θαλασσινό περιοδικό), τη «δραστήρια» ιστοσελίδα BoatFishing.gr, η οποία ενημερώνει καθημερινά όλους τους φίλους της θάλασσας με πρωτότυπη ποικίλη θαλασσινή ύλη (πρώτη στην κατάταξη μεταξύ αντίστοιχων portal σύμφωνα με το σύστημα μέτρησης Alexa.com) και παράλληλα διοργανώνει τη μεγαλύτερη θαλασσινή έκθεση, την Boat & Fishing Show – τη μόνη με 10.000 τμ. αποκλειστικά για τη θάλασσα, το σκάφος, το ψάρεμα, το ψαροτούφεκο, τα watersports και τον θαλάσσιο τουρισμό.

Σε αυτά τα πέντε χρόνια πορείας είναι φυσικό και επόμενο να υπάρξουν αλλαγές. Στη δική μας περίπτωση ο Αντώνης Δρόσος, ένας από τους ανθρώπους που οραματίστηκα μαζί του την δημιουργία αυτού του εντύπου «αλλάζει ρότα» και αποχωρεί. Τον ευχαριστώ προσωπικά για όσα πρόσφερε, και του εύχoμαι καλή συνέχεια σε στεριά και θάλασσα!

Το Boat & Fishing συνεχίζει δυναμικά να αποτελεί μία διαφορετική «φωνή», η οποία ξεχωρίζει θυμίζοντας ότι η ενασχόληση με την θάλασσα, είτε για ναυτικό τουρισμό είτε για ψάρεμα, κάνει τη ζωή μας πολύ πιο όμορφη και ποιοτική. Με το ίδιο πάθος, συνεχίζουμε δυναμικά εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο το περιοδικό με ποιοτική ύλη, προσφέροντας απλόχερα γνώσεις και ψυχαγωγία!

 

Καλές Θάλασσες,
Γιώργος Πολυχρονίου

 

 

Tags
Περιοδικό Boat & Fishing Pelagic Media
Comodo SSL