Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

50 χρόνια Yamaha στην Ελλάδα

4 Οκτωβρίου, 2019

50 χρόνια Yamaha στην Ελλάδα

Στα πλαίσια του εορτασµού των 50 χρόνων της Yamaha στην Ελλάδα η εισαγωγική εταιρία Μοτοδυναµική ΑΕ διοργάνωσε µια λαµπερή γιορτή στο Ίδρυµα Πολιτισµού Σταύρος Νιάρχος την Πέµπτη 12 Σεπτεµβρίου. Ο χώρος της αίθουσας «Φάρος» του ΙΠΣΝ είχε διαµορφωθεί κατάλληλα, ώστε οι επισκέπτες να κάνουν µέσα από εικόνες, ένα ταξίδι στην ιστορία της Yamaha στην Ελλάδα, σε σηµαντικές στιγµές της εταιρείας, σε µοντέλα της που ξεχώρισαν και παλαιές διαφηµίσεις που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Το όµορφο σκηνικό συµπλήρωναν θρυλικές µοτοσυκλέτες αλλά και σπάνια προϊόντα της εταιρείας για τη θάλασσα, όπως το Wave Jammer 500, ο εξωλέµβιος κινητήρας P200 των 9,9 ίππων του 1968 αλλά και η πρώτη εξωλέµβια των 3,5 ίππων! Ιδιαίτερη µνεία πρέπει να γίνει για δύο ειδικές εκδόσεις, Yamaha 50 years edition, µια αγωνιστική µοτοσυκλέτα R1 και ένα Superjet 700.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία πλήθους προσκεκληµένων, που ξεπέρασαν τα 500 άτοµα. Εκπρόσωποι της ∆ιοίκησης της Yamaha από την Ελλάδα και το εξωτερικό, Επίσηµοι Συνεργάτες των ∆ικτύων Πωλήσεων, δηµοσιογράφοι, συνεργάτες και φίλοι έδωσαν το παρόν στην ιδιαίτερη αυτή γιορτή.

Χαιρετισµό απηύθυνε ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας και κατόπιν το λόγο πήραν τα µέλη της ∆ιοίκησης, ο Επίτιµος Πρόεδρος της ΜΟΤΟ∆ΥΝΑΜΙΚΗΣ, κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος , ο κ. Katsuaki Watanabe, Executive Vice President & Representative Director της Yamaha Motor Co. Ltd, ο ∆ιευθύνων Σύµβουλος, κ. Σωτήρης Χατζίκος, ο κ. Eric De Seynes, President & CEO της Yamaha Motor Europe και ο Πρόεδρος εταιρείας κ. Πάρης Κυριακόπουλος, που µίλησαν για τις αξίες της Yamaha παγκοσµίως, το πώς έχουν ενσωµατωθεί περάσει στο DNA της ελληνικής αντιπροσωπείας και την κεντρική φιλοσοφία της, το «ΚΑNDO», που βασίζεται στα συναισθήµατα βαθιάς ικανοποίησης και έντονου ενθουσιασµού.
Αµέσως µετά προβλήθηκε ντοκυµαντέρ 40 λεπτών µε 28 συνεντεύξεις ανθρώπων, που διηγήθηκαν τα σηµαντικότερα σηµεία της ιστορίας της Yamaha, όπως εκείνοι τα βίωσαν, σε µια ιστορική αναδροµή που συγκίνησε το κοινό και ξύπνησε µνήµες.

O Γιάννης Στάνκογλου ανέλαβε να παρουσιάσει µε το δικό του τρόπο τη βραδιά που ξεκίνησε µε ζωντανή µουσική από την υψίφωνο κα. Μανταλένα Πυλαρινού συνοδευόµενη από τον κ. Γιάννη Αερινιώτη υπό τους ήχους ενός πιάνο Yamaha. Η βραδιά έκλεισε µε πάρτι για τους παρευρισκόµενους µε µουσική από τον DJ Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

Tags
Yamaha Εκδηλώσεις [jetpack-related-posts]
Comodo SSL