Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αφοί Ρογδάκη ΟΕ, 40 χρόνια παρουσίας στα είδη αλιείας

27 Απριλίου, 2018

Αφοί Ρογδάκη ΟΕ, 40 χρόνια παρουσίας στα είδη αλιείας

Η εταιρία Αφοί Ρογδάκη ΟΕ ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο των ειδών αλιείας πριν από περίπου 40 χρόνια. Έκανε το ψάρεμα πιο αγαπητό µε προϊόντα που αντέχουν στον χρόνο και διατίθονται σε προσιτές τιμές

Τα πρώτα βήµατα λαµβάνουν χώρα σε υποτυπώδεις εγκαταστάσεις στη σηµερινή θέση της επιχείρησης που τότε όµως αποτελούσε καίριο σηµείο µετάβασης προς τη Χαλκιδική. Στηριζόµενη αποκλειστικά σε προϊόντα παραγωγής της, προµηθεύει την αγορά µε δολώµατα και τα άκρως απαραίτητα σύνεργα για ψάρεµα.

Σε διάστηµα λίγων ετών το εγχείρηµα των αδελφών Γιώργου, Μανώλη και Νίκου παίρνει σάρκα και οστά µε τη δηµιουργία του καταστήµατος λιανικών πωλήσεων. Η δηµιουργία της αποθήκης το 1994 σηµατοδοτεί την είσοδο της επιχείρησης στο εµπόριο χονδρικών πωλήσεων στα είδη αλιείας. Παράλληλα ξεκινάει η δραστηριοποίηση στο χώρο της παραγωγής σε πολυεστερικά σκάφη, µε τη δηµιουργία ναυπηγείου και την κατασκευή των πρώτων µοντέλων σκαφών.

Γρήγορα κατάφερε να συνεργαστεί και να γίνει αποκλειστικός αντιπρόσωπος µεγάλων οίκων του εξωτερικού µε αντικείµενο τα είδη αλιείας. Από αυτούς ξεχωρίζει η LINEAEFFE SPA µε πλούσια γκάµα προϊόντων για όλες τις τεχνικές ψαρέµατος από ακτή, σκάφος αλλά και γλυκά νερά και του TUBERTINI HIGH QUALITY µε προσεκτικά επιλεγµένα προϊόντα, τόσο σε καλάµια και µηχανισµούς όσο και σε αναλώσιµα όπως πετονιές, αγκίστρια, µαλάγρες. ∆υο συνεργασίες που δεν περιορίζονται µόνο στην εισαγωγή των προϊόντων αλλά και που τα καλύπτουν µε εγγυήσεις και πλήρη ανταλλακτικά.

Σε αυτές να συµπληρώσουµε την RLINEA που τα τελευταία χρόνια έχει µπει δυναµικά στο χώρο της αλιείας καλύπτοντας µε τα απαραίτητα και χρήσιµα προϊόντα της που αντέχουν στο χρόνο όλους τους ψαράδες και µάλιστα σε πολύ προσιτές τιµές.

Αξίζει να αναφέρουµε και τους άλλους οίκους του εξωτερικού που συνεργάζεται η εταιρία και βοήθησε στο να µπορέσει να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση του ερασιτέχνη κι επαγγελµατία ψαρά. Έτσι, εισάγει µεγάλη γκάµα από αγκίστρια της MUSTAD, µολύβια από τη VEDETTE, εξοπλισµό κατάδυσης από τους SALVAS, PRINCE SRL και τη SEA SUB. Φέρνει διάφορα ψαράκια σε ποικίλους χρωµατισµούς της RAPALA και της RAGOT, διάφορα αξεσουάρ της GFN και της PLASTICA PANARO, φελά της BULDO επίσης µισινέζες µε µοναδικές δυνατότητες και προδιαγραφές όπως της BAYER.

Επίσης είναι ο επίσηµος πωλητής – διακινητής στο νοµό Θεσσαλονίκης των εξωλέµβιων κινητήρων ΤΟΗATSU. Εκτός από τους εξωλέµβιους κινητήρες, µπορείτε να βρείτε και trailer για τη µεταφορά των βαρκών και µία µικρή γκάµα από φουσκωτά σκάφη. Επίσης αναλαµβάνει και το ναυτιλιακό ηλεκτρονικό εξοπλισµό για τον πλήρη εξοπλισµό του σκάφους σας.

Επιδίωξη της εταιρείας είναι να προσφέρει απόλαυση στο µέγιστο βαθµό σε ότι αφορά τον υδάτινο κόσµο, προµηθεύοντας µας από ζωντανά δολώµατα έως ένα πλήρες εξοπλισµένο σκάφος, έχοντας πάντα πελατοκεντρικό χαρακτήρα και φιλική πολιτική προς τον υποψήφιο αγοραστή. Βασικό µέληµα της ΑΦΟΙ ΡΟΓ∆ΑΚΗ Ο.Ε. είναι η συνεχής υποστήριξη του Έλληνα ψαρά, αφουγκραζόµενη τις ανάγκες του και παρέχοντας µοναδική ποιότητα και ασύγκριτες τιµές. Είναι πραγµατικά πολύ σηµαντικό για τους φίλους της θάλασσας, να γνωρίζουν ότι µέσα στην οικονοµική ύφεση που φυσικό είναι να συρρικνώνει τις θαλασσινές τους δραστηριότητες, έχουν ένα δυνατό σύµµαχο που φροντίζει να µη χάσουν ούτε λεπτό απόλαυσης από τα ψαρέµατά τους!

Αυτήν τη στιγµή η εταιρία Αφοί Ρογδάκη ΟΕ διαθέτει µια τεράστια γκάµα στα είδη αλιείας, µε πάνω από 7.000 είδη σε καλάµια, µηχανισµούς ψαρέµατος, µηχανισµούς καλαµιών, τεχνητά, µισινέζες, φελά, αγκίστρια και διάφορα αξεσουάρ. Με αυτόν τον τρόπο καλύπτει πλήρως όλες τις τεχνικές ψαρέµατος όπως surf casting, εγγλέζικο, bolognese, απίκο, carp fishing, spinning, fly, και τεχνικές βάρκας όπως συρτή, καθετή, jigging, big game, ενώ και στο υποβρύχιο ψάρεµα µπορούµε να βρούµε µια µεγάλη γκάµα από είδη κατάδυσης (µάσκες, ψαροτούφεκα, αναπνευστήρες, στολές, πέδιλα, µαχαίρια, φακούς κα.)

Όσον αφορά στο Ναυπηγείο σκαφών – Rogdakis Marine, τα σκάφη της εταιρείας είναι κατασκευασµένα µε σύγχρονα πολυεστερικά υλικά και ξύλο. Η βαριά κατασκευή εξασφαλίζει σιγουριά σε κάθε ταξίδι. Τα σκάφη απευθύνονται τόσο σε επαγγελµατίες αλιείς όσο και σε ερασιτέχνες που αγαπούν το ψάρεµα.

ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ
www.rogdakis.gr
τηλέφωνο: 2310309088

Tags
Linea Effe Αφοι Ρογδάκη Ο.Ε.
Comodo SSL