Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Νέο κατάστηµα TΣΟΥΡΟΣ MARINE

6 Οκτωβρίου, 2015

Νέο κατάστηµα TΣΟΥΡΟΣ MARINE

Το κατάστηµα ΤΣΟΥΡΟΣ Marine, αντιπρόσωπος πολλών, µεγάλων εταιριών στην αγορά του Ναυτιλιακού Εξοπλισµού και των Ειδών Αλιείας, βρίσκονταν για περισσότερα από 30 χρόνια στο κέντρο του λιµανιού της Μυτιλήνης.
Βασισµένοι στις ίδιες αρχές που εδραίωσαν την εταιρία µας (ολοκληρωµένες λύσεις για το σκάφος, το ψάρεµα, την υποβρύχια αλιεία, προσιτές τιµές, άψογη εξυπηρέτηση),  συνεχίζουµε από νέο χώρο 180 τµ., ο οποίος δηµιουργήθηκε για να παρέχει µια ευχάριστη, αγοραστική εµπειρία στους πελάτες µας. Στο νέο κατάστηµα ΤΣΟΥΡΟΣ Marine (Ελ. Βενιζέλου 8, Μυτιλήνη), µπορείτε να δείτε και να συγκρίνετε περισσότερα από 2000 διαφορετικά µοντέλα σε τεχνητά ψαράκια,  καλαµαριέρες, πλάνους, σιλικονούχα, ενώ θα βρείτε µεγάλη γκάµα επωνύµων καλαµιών, µηχανισµών και αξεσουάρ, στις πιο ανταγωνιστικές τιµές της αγοράς.


Το νέο µας κατάστηµα ήρθε να συµπληρώσει την προσπάθεια που γίνεται και στο ηλεκτρονικό εµπόριο µέσω της ιστοσελίδας µας www.tsourosmarine.gr, η οποία πρόσφατα βγήκε στον αέρα και µε Αγγλική έκδοση, απευθυνόµενη πλέον σε όλες τις χώρες του κόσµου.

Πληροφορίες:
Τσούρος Marine – www.tsourosmarine.gr
Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 8, Μυτιλήνη, 81100
Τηλέφωνο: 2251024365
email: info @ tsourosmarine.gr

Tags
Κατάστημα Ειδών Αλιείας Μυτιλήνη Tsouros Marine
Comodo SSL