Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αυξημένη απόδοση και ταχύτητα του σκάφους με τα υδροπτερυγια Stingray από την EVAL

Αυξημένη απόδοση και ταχύτητα του σκάφους με τα υδροπτερυγια Stingray από την EVAL

Αν αναζητάτε έναν αποτελεσματικό και προσιτό τρόπο βελτίωσης της απόδοσης του σκάφους σας, τότε τα υδροπτερύγια της StingRay είναι αυτό που ψάχνετε. Με τη μοναδική λειτουργία “No Drill” που επιτρέπει την άμεση εγκατάσταση του προϊόντος σε νέους κινητήρες και την εγγύηση ενός εκ των κορυφαίων κατασκευαστών υδροπτερυγίων στον κόσμο, είναι σίγουρο πως θα
συνδυάσετε ποιότητα, απόδοση και ευκολία.

Τα υδροπτερύγια της StingRay διατίθενται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την EVAL.

 

Αναλυτικότερα, διαθέσιμα θα βρείτε:

• Τα υδροπτερύγια StingRay “STINGER”, έχουν προφίλ σχήματος «Δ» που μειώνει την οπισθέλκουσα, ενώ οι μακρύτερες άκρες παρέχουν αυξημένη σταθερότητα.

Ειδικά σχεδιασμένα για ταχύτητα και ευελιξία, με πατενταρισμένη τεχνολογία No-Drill. Eπιτρέπουν την εγκατάσταση σε ένα ευρύ φάσμα κινητήρων (από 40 έως 300hp). Οι μηχανές με μικρότερη ιπποδύναμη αποκομίζουν επίσης τα οφέλη αυτής της συσκευής, χρησιμοποιώντας μόνο το ήμισυ των τρυπών που απαιτούνται από άλλα σχέδια σε ένα βαρύ σκάφος.

• Τα υδροπτερύγια StingRay “STARFIRE”, είναι κατασκευασμένα με δυνατότητα τοποθέτησης χωρίς τρύπημα (No-Drill). Διαθέτουν προφίλ σχήματος «Δ» με μακρύτερες άκρες, για αυξημένη σταθερότητα και απόδοση. Κατασκευασμένα για μηχανές άνω των 40hp, είναι ιδανικά για όσους θέλουν να πλανάρει το σκάφος τους στο μισό χρόνο. Όσους θέλουν να μειώσουν την ανύψωση της πλώρης, να εξαλείψουν το chine walking και να σταματήσουν τη «σπηλαίωση». Ταυτόχρονα, επιτρέπουν την απόκτηση της μέγιστης ταχύτητας και την αυξημένη απόδοση καυσίμου. 

• Τα υδροπτερύγια StingRay “XRIII”, με μοναδικό σχεδιασμό που αιχμαλωτίζει το Prop Wash (μάζα νερού) και τροφοδοτεί τη δύναμη για πρόσθετη ώθηση. Αποτελούν έναν από τους πιο αποτελεσματικούς και προσιτούς τρόπους βελτίωσης της απόδοσης του σκάφους σας.

Μειώνουν την ανύψωση της πλώρης, σταματούν τη «σπηλαίωση» και βοηθούν στην έλξη ενός σκιέρ.

Η τοποθέτησή τους γίνεται εύκολα και χωρίς τρύπημα ή ζημιά στον κινητήρα σας, ενώ σας οδηγούν στην απόκτηση της μέγιστη δυνατής ταχύτητας και στη βελτίωση της ώθησης. Δείτε περισσότερα για τα υδροπτερύγια StingRay
στο www.eval.gr.

 

Ε. Γ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ 210 5590872-6 www.eval.gr
Comodo SSL