Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Εξαιρετικής Ποιότητας Νιτσεράδες VIKING από την EVAL

Εξαιρετικής Ποιότητας Νιτσεράδες VIKING από την EVAL

Ο χειµώνας πλησιάζει και η διαδικασία του ψαρέµατος από το σκάφος ή την ακτή, από επαγγελµατίες ή ερασιτέχνες, δηµιουργεί νέες απαιτήσεις. Ιδιαίτερα για όσους χρησιµοποιούν σκάφος για τις εξορµήσεις τους, είναι σηµαντικό να νιώθουν ασφάλεια ακόµα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Η EVAL σας δίνει τη λύση προσφέροντας τη σειρά νιτσεράδων VIKING, σε ποικιλία µεγεθών και σε δύο βασικούς χρωµατισµούς, πορτοκαλί και πράσινο. Οι νιτσεράδες VIKING αποτελούνται από αδιάβροχο, εξαιρετικής ποιότητας, ανθεκτικότητας και άνεσης παντελόνι και σακάκι, µε διπλές ραφές στα σηµεία που χρειάζονται µεγαλύτερη αντοχή και στεγανοποίηση, εξασφαλίζοντας απόλυτη προστασία στον ψαρά. Είναι κατασκευασµένες από 91% PVC / 9% PES των 500gr/m2 και σύµφωναµε τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα.

Το παντελόνι νιτσεράδας είναι φόρµα µε τιράντες και αγκράφες FIXLOCK, µε ρυθµιζόµενο µέγεθος µέσης. Το σακάκι διαθέτει κουκούλα µε κορδόνι, µπροστινό κλείσιµο µε φερµουάρ και VELCRO. Μάθετε περισσότερα για τις νιτσεράδες VIKING µέσω του δικτύου καταστηµάτων της EVAL σε όλη την Ελλάδα.

Ε. Γ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ 210 5590872-6 www.eval.gr
Comodo SSL