Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Η Κάλυμνος αποχαιρέτησε τον 17χρονο Μανώλη στο τελευταίο του ταξίδι

18 Αυγούστου, 2022

Η Κάλυμνος αποχαιρέτησε τον 17χρονο Μανώλη στο τελευταίο του ταξίδι

Σήμερα Πέμπτη 18/8 2:00 μ.μ. στον Ι.Ν. της Υπαπαντής έγινε η εξόδιος Ακολουθία, η τελευταία πράξη του δράματος, από το χαμό του του 17χρονου Μανώλη Σουσαφίρη , που χάθηκε στις 14 Αυγούστου ανοιχτά στα Θέρμα, καθώς έκανε ψάρεμα με ψαροντούφεκο

Ο Μανώλης είχε δύο μεγάλες αγάπες, τον αθλητισμό και τη θάλασσα, όμως η δεύτερη τον κράτησε για πάντα κοντά της, παραμονή της Παναγίας.

Συμμετείχε ενεργά σε αθλητικά σωματεία, ως τερματοφύλακας στους Αργοναύτες Καλύμνου, που σήκωσαν το πρωτάθλημα, στον Φιλαθλητικό Καλύμνου, ως αθλητής της κολύμβησης με σημαντικές διακρίσεις και είχε αποδειχτεί ως ιδιαίτερο ταλέντο, στο μπάσκετ με την ΕΑΚΑ και είχε ενεργή συμμετοχή σε κοινωνικές δράσεις, όπως οι υποβρύχιοι και παράκτιοι καθαρισμοί, στους οποίους ο Μανώλης Σουσαφίρης προσέφερε εθελοντικά, καθώς ήθελε η θάλασσα που αγαπούσε να είναι καθαρή.

Στην τραγωδία που βιώνει η οικογένεια του πρόωρα και άδικα χαμένου Μανώλη, εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια και συμπαραστεκόμαστε στον ανείπωτο πόνο τους και στο νεαρό βλαστάρι της Καλύμνου ευχόμαστε καλό ταξίδι σε άλλες θάλασσες, που τόσο λάτρευε.

Πηγή: https://www.palmoskalymnou.gr

Tags
Νεκρός ψαροτουφεκάς Κάλυμνος
Comodo SSL