Διακόπηκαν οι έρευνες για τους χειριστές SUP στη Λευκάδα
Αργά το βράδυ της Πέμπτης (31/7) διακόπηκε η επιχείρηση του Λιμενικού στη Λευκάδα για τον εντοπισμό δύο χειριστών σανίδας όρθιας κωπηλασίας (SUP). Οι έρευνες θα επαναρχίσουν μόνο εφόσον υπάρξει επίσημη δήλωση εξαφάνισης.
Η επιχείρηση συντονίστηκε από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), με τη συμμετοχή τριών πλωτών του Λιμενικού Σώματος και ιδιωτικών σκαφών που βρίσκονταν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα δύο άτομα φέρονται να κάλεσαν σε βοήθεια μέσω του αριθμού 112, ενώ βρίσκονταν με SUP στη θαλάσσια περιοχή νότια της Λευκάδας, όπου επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι έντασης έως 5 μποφόρ.
Πηγή: ertnews.gr
Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο.