Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γιώργος Πολυχρονίου

Παρουσίαση: Νέο κατάστημα eFishing

23 Ιανουαρίου, 2016

Παρουσίαση: Νέο κατάστημα eFishing

Τον περασµένο Αύγουστο, το κατάστηµα eFishing έκλεισε 10 χρόνια πετυχηµένης παρουσίας στο χώρο των ειδών αλιείας! Ξεκίνησε το 2005 σαν ένα από τα πρώτα ηλεκτρονικά καταστήµατα ειδών αλιείας και ίσως ήταν το πρώτο µε προϊόντα αµιγώς δικής του εισαγωγής.

e-fishing_6Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας Χρήστος Καραγιαννάκης, λάτρης του ψαρέµατος αλλά και της καινοτοµίας, πίστεψε από νωρίς στη δύναµη του ηλεκτρονικού εµπορίου, παρότι όταν ξεκίνησε την δραστηριότητά του λίγοι αγόραζαν από το ίντερνετ και λίγοι χρησιµοποιούσαν πιστωτική κάρτα. Πρωτοπόρος σε τεχνικές ψαρέµατος και µε τριβή στον περιοδικό τύπο, εισήγαγε αρχικά προϊόντα για συρτή µε την τεχνική «µολύβι φύλακας».  Βλέποντας όµως την αποδοτικότητα του jigging και το κενό στην αγορά, γρήγορα εισήγαγε προϊόντα γι’ αυτήν την τεχνική, καθώς και για τις τεχνικές kabura και inchiku.
Η εταιρεία γίνεται γνωστή για τα καινοτόµα προϊόντα που εισάγει, και αφού είναι δοκιµασµένα από τον ίδιο τον κ. Καραγιαννάκη πιάνοντας  ψάρια τρόπαια, είναι σίγουρο πως αποδίδουν και στα χέρια άλλων! Παράλληλα µε το e-shop, οι επισκέψεις πελατών στο τότε φυσικό του χώρο ολοένα και αυξάνονταν, όπως συνέβαινε και µε τα προϊόντα που διέθετε. Εξειδικευµένος εξοπλισµός για βάρκα: jigging, kabura, tenya, inchiku, rhinya, slow jigging, ebing. Πρωτοποριακά προϊόντα για το ψάρεµα από την ακτή, οκτάκλωνα νήµατα, σιλικόνες και πλάνοι shore jigging, ήταν κάποια από τα προϊόντα που έκαναν την εταιρεία γνωστή σε όλη την Ελλάδα.
e-fishing_2Εκτός της πώλησης όµως, ασχολήθηκε εντατικά µε την κατασκευή και επισκευή καλαµιών, από την αλλαγή ενός απλού οδηγού, ως και το κόλληµα σε τραυµατισµένο ή και τελείως σπασµένο στέλεχος. Επίσης προσφέρει custom εφαρµογές σε σκέτο blank για όσους θέλουν ένα καλάµι ακριβώς στα µέτρα τους, αλλά και παντός είδους επισκευές, µετατροπές και αναβάθµιση σε µηχανισµούς. Το ολοένα αυξανόµενο πελατολόγιο, δηµιούργησε την ανάγκη για ένα µεγαλύτερο κατάστηµα. Έτσι πρόσφατα το efishing.gr µεταφέρθηκε σε νέα έδρα, σε ένα τριών επιπέδων κτίριο στη Λεωφόρο Βουλιαγµένης 232, πολύ κοντά στο µετρό της ∆άφνης, προσθέτοντας στη γκάµα ειδών αλιείας προϊόντα camping και ένδυσης.
e-fishing_5Ταυτόχρονα, η συνεργασία µε την επίσηµη αντιπροσωπεία της Shimano, την εταιρεία Αφοί Κασάµπαλη & ΣΙΑ ΟΕ, εµπλούτισε ακόµα περισσότερο τα είδη αλιείας. Σαν επίσηµο κατάστηµα Shimano Shop, εκτός από τα επώνυµα προϊόντα Shimano, διαθέτει επίσης πλήρη γκάµα των εταιρειών Morigen, Sakana, Cralusso, River2Sea, Asso και Power Pro.
e-fishing_7Το όνοµα Efishing έχει συνδεθεί εδώ και χρόνια µε την Μ&W International ως επίσηµος αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο, µια εταιρεία που την πρώτη της εξαγωγή την έκανε στην Ελλάδα!
Παράλληλα αντιπροσωπεύει αποκλειστικά και διανέµει τα προϊόντα από τις παρακάτω εταιρίες:
– VFox, καλάµια, δολώµατα, αγκίστρια και αξεσουάρ
– Όµιλος Sanger, (Anaconda, Aquantic, Doiyo, MS Rance, Unicat, Iron Claw, Iron Trout) µε προϊόντα για ψαρέµατα σε γλυκά νερά και ειδικά για το ψάρεµα του κυπρίνου, της πέστροφας και της τούρνας, καθώς και µε προϊόντα για το ψάρεµα στη θάλασσα
– Poseidon, µηχανισµοί περιστρεφόµενου τυµπάνου µε διπλά φρένα σε προσιτή τιµή, µε µία, δύο και τρεις ταχύτητες.  Πρόσφατα µάλιστα είδαµε και τον µηχανισµό R150, πολύ στενό, πολύ µικρό και πανίσχυρο
– Basszone Reel Tuning, προϊόντα βελτίωσης και αναβάθµισης µηχανισµών
– NSRod (Black Hole), το µεγαλύτερο κορεάτικο εργοστάσιο κατασκευής blank και πρωτοποριακών καλαµιών για jigging,  slow jigging, tenya, kabura, sea bass!
e-fishing_4Τα περισσότερα από τα παραπάνω τα είδαµε για πρώτη φορά στην έκθεση Boat & Fishing Show 2015, στο Μαρούσι, στο µεγάλο περίπτερο της εταιρείας. Εκεί ο κ. Καραγιαννάκης έκανε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σεµινάριο soft bait jigging και ebing, παρουσιάζοντας µαζί µε τον Κωνσταντίνο Καλογήρου τις σιλικόνες Fiiish στο Ελληνικό κοινό! Φέτος το καλοκαίρι, το ψάρεµα µε σιλικόνη έγινε δηµοφιλές! Εύκολο ψάρεµα και αποδοτικό για όλους! Οι σιλικόνες Fiiish διανέµονται στα καταστήµατα και από το Εfishing!
Πίσω από κάθε επιτυχία βρίσκεται και µία δυναµική γυναίκα και στην περίπτωση του efishing είναι η Ειρήνη, σύζυγος του Χρήστου, υπεύθυνη του ηλεκτρονικού καταστήµατος, της χονδρικής και του λογιστηρίου!
Το efishing σύντοµα θα πραγµατοποιήσει εγκαίνια. Του ευχόµαστε καλές δουλειές και πάντα επιτυχίες σε στεριά και θάλασσα!

Tags
Χρήστος Καραγιαννάκης eFishing Κατάστημα Ειδών Αλιείας
Comodo SSL