Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ηλεκτρικοί Κινητήρες HASWING OSAPIAN για µολύβι φύλακα

Ηλεκτρικοί Κινητήρες HASWING OSAPIAN για µολύβι φύλακα

Ηλεκτρικοί Κινητήρες HASWING OSAPIAN για µολύβι φύλακα

Όποιος ψαρεύει µε µολύβι φύλακα γνωρίζει πόσο χρήσιµο είναι να κινούµαστε µε χαµηλή ταχύτητα. Αυτό δεν είναι πάντα εφικτό µε τον κύριο κινητήρα µας. Έτσι πολλοί καταφεύγουν σε άλλες λύσεις. Η πιο οικονοµική, εύκολη και αθόρυβη είναι αυτή του ηλεκτρικού εξωλέµβιου κινητήρα. Ενώ κάποτε τέτοια µοτέρ ήταν απλησίαστα, σήµερα η απόκτηση ενός τέτοιου εργαλείου είναι πιο προσιτή από ποτέ.

Η Haswing Marine παρουσιάζει την σειρά Osapian η οποία χωρίζεται σε τρία µοντέλα, σε 30, 40 και 55 lbs δύναµη ώσης µε βάρος που δεν συγκρίνεται ακόµα και µε την πιο ελαφριά εξωλέµβια βενζίνης, 6,8 κιλά των 30lbs, 7,1 κιλά των 40 και 8,2 κιλά των 55 lbs. Η χρήση τους είναι εύκολη και από θέµα χειρισµού, έχουν 5 ταχύτητες πρόσω και 3 ανάποδα, η λαγουδέρα επεκτείνεται 35 εκατοστά αλλά και διαθέτει κλίση 110 µοίρες ώστε να διπλώνει και να αποθηκεύεται εύκολα.

Το ψάρεµα µε ηλεκτρικό κινητήρα έχει και άλλα πλεονεκτήµατα, η αθόρυβη λειτουργία δίνει δυνατότητα ψαρέµατος σε µικρότερα βάθη χωρίς να τροµάζει τα ψάρια, έχει µηδενικό κόστος λειτουργίας, αποθηκεύεται και µεταφέρεται πανεύκολα. ∆ιακρίνονται για τον υψηλό δείκτη value for money και η τιµή τους ξεκινά από τα 150 ευρώ!

 

ESCAPE 24 τηλ.: 210 5228.716, www.escape24.gr
Comodo SSL