Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Aegean Sea Trophy 4: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το διεθνές τουρνουά

14 Νοεμβρίου, 2022

Aegean Sea Trophy 4: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το διεθνές τουρνουά

Στους πρόποδες του βουνού των θεών, τον Όλυμπο, πραγματοποιήθηκε στις 22 Οκτωβρίου με μεγάλη επιτυχία το διεθνές τουρνουά «Aegean Sea Trophy 4» με διοργανωτή τον αθλητικό σύλλογο «Τρίτων FC» υπό την αιγίδα της ΕΟΥΔΑ και για ακόμη μια φορά εντυπωσίασε με την εξέλιξη του αλλά και την οργάνωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Από νωρίς το πρωί, αθλητές αλλά και συμμετέχοντες, κατέφθαναν στο ξενοδοχείο με σκοπό να ξεδιπλώσουν τα σχέδια τους και να ετοιμάσουν το στρατηγικό τούς πλάνο σε αυτήν την γιορτή της αθλητικής αλιείας.

Με τις προσταγές του Δία κόπασαν οι άνεμοι και η θάλασσα, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για να διαγωνιστούν οι συνολικά 85 αθλητές και συμμετέχοντες δίνοντας πραγματικά μια ομηρική μάχη με τον χρόνο ώστε στο διάστημα των τεσσάρων ωρών να αναδείξουν τις γνώσεις τους αλλά και τεχνικές που θα τους έδινε τους απαιτούμενους πόντους και θέση στην τελική κατάταξη του αγώνα.

Με τον ήχο της κόρνας έπεσαν οι πρώτες αρματωσίες στο νερό όπου και βγήκαν τα πρώτα αλιεύματα που αποτελούνταν κυρίως από μικρούς σπάρους και λίγδες που γρήγορα γρήγορα μετά την μέτρηση τους επέστρεφαν ζωντανά στο φυσικό τους περιβάλλον μίας και όλοι έδειξαν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό, ενώ όσο ζυγωνε το σκοτάδι οι μεγάλες, εντυπωσιακές μουρμούρες έκλεψαν την παράσταση.

Τα πολλά αλιεύματα σε όλους τους τομείς, έδειχναν ξεκάθαρα ότι η μάχη θα κριθεί στην λεπτομέρεια και θα συνεχιζόταν σώμα με σώμα καθόλη τη διάρκεια του αγώνα με την έκβαση του αμφίρροπη έως και τη το τελευταίο δευτερόλεπτο, όπως και έγινε.

Μετά από τέσσερις «αγωνιστικές» ώρες, ήρθε η ώρα της λήξης και αυτό που αισθάνθηκαν όλοι ήταν ότι κέρδισε η ευγενής άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι που άλλωστε ήταν και για ακόμη μια χρονιά ο στόχος του Aegean Sea Trophy, με κατά κοινή ομολογία να έχουν κερδίσει οι μικροί σε ηλικία διαγωνιζόμενοι που έκλεψαν την παράσταση με τις επιτυχίες τους αλλά και με την συμμετοχή δίνοντας ελπίδες για την αυριανή στελέχωση τον τμημάτων της αθλητικής αλιείας.

Ο μεγάλος χορηγός «TronixPro»

Το πρωινό της Κυριακής ξεκίνησε με μια εντυπωσιακή οργάνωση που επιφύλαξε ο μεγάλος χορηγός «TronixPro» συντροφιά με τον Άκη Τινιακό ενώ εντυπωσιακά μετάλλια και κύπελλα περίμεναν τους κατόχους τους από το κατάστημα ειδών αλιείας Μυσερλής χαρίζοντας ενθουσιασμό σε όλους.

Η ώρα των απονομών ξεκίνησε με τους μικρούς ψαράδες να μονοπωλούν το ενδιαφέρον με την προσπάθεια τούς ενώ η συμμετοχή της Ισπανίας γέμισε περηφάνεια τους διοργανωτές ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου που σίγουρα θα μας εκπλήξει ευχάριστα όλους.

Τα «Aegean Sea Trophy» που διοργανώνονται από τον πυρήνα του συλλόγου «Τρίτων FC» που υπάρχει στη Βόρεια Ελλάδα με υπεύθυνο τον κ. Σαριδάκη Δημήτριο αποτελεί σημείο αναφοράς σε διεθνές επίπεδο και αποσκοπεί στην δημιουργία υποδομών αλλά και εξέλιξης της αθλητικής αλιείας σε όλα τα επίπεδα ανεξάρτητα τεχνικής στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας κερδίζοντας πάντα τις εντυπώσεις!

Aegean Sea Trophy 5 σε περιμένουμε!

Tags
ΕΟΥΔΑ Αγώνας Ψαρέματος Tronixpro Τρίτων FC Akis Tiniakos Μυσερλής Είδη Αλιείας
Comodo SSL