Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αυστηρές συστάσεις του Λιμεναρχείου για την «απόβαση» tender – Γιατί βρέθηκαν τα σκάφη κοντά στους λουόμενους

10 Σεπτεμβρίου, 2022

Αυστηρές συστάσεις του Λιμεναρχείου για την «απόβαση» tender – Γιατί βρέθηκαν τα σκάφη κοντά στους λουόμενους

Καταγγελίες από λουόμενους έφεραν το Λιμεναρχείο στην πλαζ της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο Αργολίδας το απόγευμα της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου, αφού μικρά φουσκωτά σκάφη τέντερ, έκαναν …απόβαση στην ακτή, με αναμμένες τις μηχανές, ανάμεσα στον κόσμο που κολυμπούσε.

Τα σκάφη βρίσκονταν εκεί από το μεσημέρι, λόγω των δυνατών ανέμων που επικρατούσαν στην περιοχή και το λιμάνι της πόλης είχε γεμίσει ασφυχτικά εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του anagnostis, κάποιοι λουόμενοι φοβήθηκαν μην γίνει κάποιο ατύχημα και βγήκαν από το νερό.

Κατέγραψαν μάλιστα, με τα κινητά τους τηλέφωνα την κατάσταση και απέστειλαν τις σχετικές φωτογραφίες στο anagnostis.org , ενώ σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησαν και με το Λιμεναρχείο Ναυπλίου.

Το Λιμεναρχείο το απόγευμα, εμφανίστηκε με το φουσκωτό σκάφος του Σώματος, αλλά και με άντρες με τζιπ κάνοντας αυστηρές συστάσεις να μην βγαίνουν με τα  βοηθητικά σκαφάκια tender στην πλαζ, καθώς κάτι τέτοιο απαγορεύεται στο συγκεκριμένο σημείο.

Μάλιστα, οι άντρες του Σώματος παρέμειναν εκεί για δύο ώρες και επέβλεπαν. Με το φουσκωτό περιπολικό σκάφος οι Λιμενικοί πλησίασαν όλα τα σκάφη που είχαν δέσει ανοιχτά της Αρβανιτιάς και τους απαγόρευσαν να συνεχίσουν να βγαίνουν με τα μικρά φουσκωτά στην πλάζ.

Η παρουσία των Λιμενικών και οι αυστηρές συστάσεις που έγιναν ήταν καταλυτική, ώστε να σταματήσουν να πηγαινοέρχονται τα τέντερ ανάμεσα στους λουόμενους.

Πηγή: https://www.anagnostis.org

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

[jetpack-related-posts]
Comodo SSL