Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αγγλία: Άνδρας έσπασε την καραντίνα μέσω θαλάσσης με Jet ski για να δει την κοπέλα του

19 Δεκεμβρίου, 2020

Αγγλία: Άνδρας έσπασε την καραντίνα μέσω θαλάσσης με Jet ski για να δει την κοπέλα του

Ο Dale McLaughlan διέσχισε την θάλασσα με τζετ σκι για να συναντήσει την κοπέλα του, τελικά φυλακίστηκε για παραβίαση των περιορισμών του κορονοϊού.

Ο 28χρονος Dale McLaughlan από τη Σκωτία διέσχισε την θάλασσα μεταξύ Βρετανίας και Ιρλανδίας με τζετ σκι για να συναντήσει την κοπέλα του που διαμένει στο Isle of Man. Το αποτέλεσμα ήταν να φυλακιστεί για τέσσερις εβδομάδες για παραβίαση των περιορισμών του κορονοϊού του Isle of Man.

Ο Dale McLaughlan, είπε στις αρχές ότι δεν είχε χρησιμοποιήσει ποτέ τζετ σκι στο παρελθόν και αγόρασε ένα μόνο για να φτάσει στη φίλη του. Υπολόγισε ότι το ταξίδι θα διαρκούσε περίπου 40 λεπτά, αλλά αντ ‘αυτού ταξίδευε κόντρα στα κύματα για σχεδόν τεσσεράμισι ώρες, αναφέρει το BBC.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, μόλις έφτασε στο νησί, ο McLaughlan περπατούσε 15 μίλια για να φτάσει στο σπίτι της φίλης του στο Ντάγκλας και οι δύο πέρασαν το Σαββατοκύριακο μαζί – προτού συλληφθεί για παραβίαση των αυστηρών περιορισμών του Coronavirus του Isle of Man.

Το Isle of Man κατάφερε να νικήσει τον ιό, έχοντας περάσει περισσότερο από έξι μήνες χωρίς κρούσμα τοπικής μετάδοσης.

Το νησί μπόρεσε να το επιτύχει μόνο με εξαιρετικά αυστηρά μέτρα σχετικά με το ποιος εισέρχεται στη Νήσο και πολίτες άλλων χωρών – ακόμη και από άλλα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου – δεν μπορούν να εισέλθουν χωρίς ρητή άδεια από την κυβέρνηση.

Ο κ. McLaughlan δεν είχε αυτήν την άδεια, και ο επικεφαλής του Isle of Man, Howard Quayle, δήλωσε σε ότι “γνώριζε τον νόμο και έδειξε μια κατάφωρη αγνόηση απειλώντας την κοινότητα και δυνητικά θέτοντας ζωές σε κίνδυνο “.

Το BBC προσθέτει ότι ο κ. McLaughlan είχε υποβάλει δύο φορές αίτηση για άδεια να επισκεφτεί τη φίλη του από τη Σκωτία, αλλά αμφότερες τις φορές του την είχαν αρνηθεί.

Πηγή: pentapostagma.gr

Tags
Jet Ski Απαγόρευση Ναυσιπλοΐας Κορονοϊός covid-19 Έσπασε την καραντίνα Αγγλία [jetpack-related-posts]
Comodo SSL