Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αγνοούμενος 27χρονος ψαροντουφεκάς στο Λαμπίρι Αχαΐας

11 Ιουνίου, 2024

Αγνοούμενος 27χρονος ψαροντουφεκάς στο Λαμπίρι Αχαΐας

Αγωνία για τον 27χρονο αγνοούμενο ψαροντουφεκά στο Λαμπίρι Αχαΐας, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του pelop.gr, οι έρευνες για την ανεύρεση του νεαρού έχουν επικεντρωθεί στη θαλάσσια περιοχή του Λαμπειρίου, συγκεκριμένα μεταξύ των εγκαταστάσεων του Achaia Med και του Κτήματος Παναγιωτόπουλου.

Ο 27χρονος Ι.Χ. αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας, όταν είχε πάει για ψάρεμα μαζί με έναν φίλο του. Το Λιμενικό ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του από τον φίλο του, λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης, καθώς ο χρόνος περνούσε και ο νεαρός δεν εμφανιζόταν.

Στις έρευνες συμμετέχουν δύο σκάφη του Λιμενικού από την Πάτρα και το Μεσολόγγι, καθώς και ιδιωτικά σκάφη και ιδιώτες δύτες. Παράλληλα, εναέρια μέσα χρησιμοποιούνται από νωρίς το πρωί, ενώ στελέχη της Πολιτικής Προστασίας ερευνούν διάφορα σημεία της ακτογραμμής.

Ο φίλος του αγνοούμενου, βλέποντας την ώρα να περνάει χωρίς να έχει νέα του, πανικοβλήθηκε και κάλεσε για βοήθεια. Ψαράς από την περιοχή ανταποκρίθηκε άμεσα και ενημέρωσαν την Ελληνική Αστυνομία και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών.

Οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του 27χρονου συνεχίζονται αδιάκοπα από τις αρχές και τους εθελοντές, με στόχο να βρεθεί το συντομότερο δυνατόν.

Tags
Αχαΐα Αγνοούμενος Ψαροντουφεκάς Λαμπίρι Αχαΐας
Comodo SSL