Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αγώνας αλιείας παίδων στη Σάμο 6 Ιουνίου 2014

8 Οκτωβρίου, 2015

Αγώνας αλιείας παίδων στη Σάμο 6 Ιουνίου 2014

της Ευρωπαϊκής καµπάνιας « Αφήνω το Γόνο να γίνει Γονιός», ο οποίος συνδιοργανώθηκε από την Υπεύθυνη Σχολικών ∆ραστηριοτήτων της ∆ιεύθυνσης Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης Ν. Σάµου , κ. Πέλλα – Πέλλη Παππά, σε συνεργασία µε τον ΝΑ.Ο. Καρλοβάσου, την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014, στο Λιµάνι Καρλοβάσου. Ο αγώνας αφορούσε στους µαθητές και τις µαθήτριες των ∆ηµοτικών Σχολείων Όρµου Καρλοβάσου, 1ου Ν. Καρλοβάσου και Υδρούσσας , οι οποίοι µε τη στήριξη των εκπαιδευτικών τους ασχολήθηκαν µε την εν λόγω θεµατολογία. Η εκδήλωση είχε ως στόχο αφενός τη γνωριµία των παιδιών µε το άθληµα της Αλιείας, κι αφετέρου να διδάξει στα παιδιά τη σηµασία της σωστής διαχείρισης των αλιευµάτων στην ερασιτεχνική αλιεία, από µικρή ηλικία.
Στον αγώνα συµµετείχαν συνολικά 41 µαθητές. Ο αγώνας είχε διάρκεια 2 ωρών και ο κάθε µαθητής κρατούσε ζωντανά τα ψάρια του σε δοχείο µε νερό. Στο τέλος, αφού έγινε καταµέτρηση όλων των αλιευµάτων, ο κάθε µαθητής απελευθέρωσε τα ψάρια του ζωντανά στην θάλασσα.
Αποτελέσµατα αγώνα:
ΘΕΣΗ                  ΜΑΘΗΤΗΣ                   ΣΧΟΛΕΙΟ  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1η                         Μπεσιάν Φίκου            Υδρούσσας        128
2η                        Σταµάτης Αθανασίου Υδρούσσας         120
3η                        Λίντο Τσάµπο              Υδρούσσας          116
Μεγαλύτερο ψάρι Ειρήνη Μάκα          1οΚαρλοβάσου   28
Μετά την έκδοση των αποτελεσµάτων ακολούθησαν απονοµές των βραβείων στους νικητές, στις οποίες παρευρέθηκε και ο προϊστάµενος του Λιµενικού Σταθµού Καρλοβάσου, κύριος Λιούρης Κωνσταντίνος.
Η χορηγία των καλαµιών ψαρέµατος για τον αγώνα έγινε από την Εταιρεία Ειδών Αλιείας ΣΙΜ Α.Ε., τους ιδιοκτήτες της οποίας ευχαριστεί θερµά ο Ν.Ο.Κ. Θεωρεί παράλειψη να µην ευχαριστήσει για άλλη µία φορά τον κ. Γιάννη Κοντορούδα, για τη µεσολάβηση και παραχώρηση του λεωφορείου του ∆ήµου για τη µετακίνηση των µαθητών.
Ευχαριστεί επίσης από καρδιάς, τις εκπαιδευτικούς των σχολείων για την επιλογή του θέµατος και την εξαιρετική δουλειά µε τους µαθητές τους, και τους συνδιοργανωτές του αγώνα για την εξαιρετική οργάνωσή του.

Tags
Σάμος Ναυταθλητικός Όµιλος Καρλοβάσου Αγώνες Αλιείας Παίδων
Comodo SSL