Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αγώνας ψαρέματος Spinning στη Χαλκιδική με τη χορηγία της εταιρίας ΑΦΟΙ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ

28 Νοεμβρίου, 2023

Αγώνας ψαρέματος Spinning στη Χαλκιδική με τη χορηγία της εταιρίας ΑΦΟΙ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ

Ο σύλλογος TRITON FC διοργάνωσε την Κυριακή 5-11-23 στη Χαλκιδική τον αγώνα ψαρέματος με την τεχνική Spinning Spinning North Greece Challenge By Shimano #2.

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στην όμορφη παραλία Τορώνης Χαλκιδικής διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητικής Αλιείας Ε.Ο.Υ.Δ.Α αγώνας ψαρέματος με την τεχνική Spinning. Η διοργάνωση Spinning North Greece Challenge By Shimano άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και ελπίδες ότι η τεχνική Spinning, που αριθμεί πλέον πάρα πολλούς οπαδούς στην χώρα μας, θα αποκτήσει βήμα και στην αθλητική αλιεία!

Διοργανωτής στο εγχείρημα αυτό ήταν ο σύλλογος TRITON FC με υπεύθυνο τμήματος τον κ. Δεσποινίδη Πέτρο και μεγάλο χορηγό την εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ αποκλειστικό αντιπρόσωπο των εταιριών Shimano & Kendozo σε Ελλάδα και Κύπρο. H εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ στήριξε τη προσπάθεια δημιουργώντας κλίμα αγώνα και ταυτόχρονα γιορτής για την αθλητική αλιεία!

Παρόλο που οι προβλέψεις του καιρού δεν ήταν με το μέρος των διοργανωτών, δεν αποτέλεσαν εμπόδιο για τους ενδιαφερόμενους που με τις συμμετοχές τους κατάφεραν να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

Παρόντες δήλωσαν συνολικά 20 αθλητές εγγεγραμμένοι στα μητρώα της ΕΟΥΔΑ αλλά και φίλοι της τεχνικής στην κατηγορία Open, με μία συμμετοχή U18 και δύο γυναίκες που πραγματικά με τις ικανότητες τούς εξέπληξαν ευχάριστα τους παρευρισκόμενους.

Η κόρνα του αγώνα ήχησε στις 8 το πρωί της Κυριακής, δίνοντας έναυσμα για ρίψεις στο νερό με στόχο τα αρπακτικά της περιοχής. Το φιλικό κλίμα μεταξύ των διαγωνιζομένων δημιούγησε εκπληκτική ατμόσφαιρα σε έναν αγώνα οπού η ευγενής άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθε κυριάρχησαν.

Τα πρώτα αλιεύματα βγήκαν από τις πρώτες κιόλας βολές δίνοντας ρυθμό για την συνέχεια, ενώ το πρώτο αξιόλογο αλίευμα ήρθε δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στα μέσα του αγώνα. Λίγο πριν την λήξη η Στέλλα Σύγγελη (κατηγορία Open) ήρθε να ανατρέψει την κατάσταση με ένα μανάλι των 40εκ. Κατάφερε έτσι να κερδίσει τον αγώνα και παράλληλα να χαρεί το έπαθλο και το δώρο του μεγαλύτερου ψαριού για το οποίο φρόντισε ο μεγάλος χορηγός.

Να επισημάνουμε για τους αναγνώστες που δεν γνωρίζουν την διαδικασία ότι όλα τα αλιεύματα απελευθερώθηκαν άμεσα και πολύ προσεκτικά μετά την καταγραφή τους από την επιτροπή του αγώνα.

Τις απονομές του αγώνα έκανε ο εκπρόσωπος της εταιρείας ΑΦΟΙ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ, κ. Τηγανίτας Ζαφείρης, βραβεύοντας τους τρείς πρώτους της τελικής κατάταξης καθώς και το μεγαλύτερο ψάρι με τα αντίστοιχα έπαθλα και δώρα της εταιρείας Shimano.

Η εταιρεία επίσης βράβευσε ξεχωριστά τον μικρό Δημήτρη Λαμπρόπουλο για την συμμετοχή του, τις γυναίκες που συμμετείχαν, τον κ. Κελεμπέκα Γεώργιο που ξεκίνησε από την Αθήνα για αυτόν τον πρώτο αγώνα, ενώ διέθεσε σε όλους τους συμμετέχοντες τις νέες σειρές τεχνητών δολωμάτων της εταιρείας Kendozo!

Το πρώτο βήμα για να συμπεριληφθεί η τεχνική του Spinning στην αθλητικής αλιείας έγινε και το Spinning North Greece Challenge By Shimano #2 ήδη ξεκίνησε την προετοιμασία του!

Tags
ΑΦΟΙ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ TRITON FC kendozo Spinning North Greece Challenge Shimano Ε.Ο.Υ.Δ.Α.
Comodo SSL