Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ακύρωση 14ης Πανελλήνιας Συνάντησης ομίλων φουσκωτών Σκαφών στην ΙΤΕΑ

30 Μαΐου, 2019

Ακύρωση 14ης Πανελλήνιας Συνάντησης ομίλων φουσκωτών Σκαφών στην ΙΤΕΑ

Ο Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος ανέλαβε για εφέτος τη διοργάνωση της 14ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών, που είχε προγραμματισθεί το τριήμερο 15-17 Ιουνίου, στην Ιτέα, με τον εντυπωσιακό διάπλου της Διώρυγας της Κορίνθου.

Λίγες ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της Πανελλήνιας και ενώ όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες και συνεννοήσεις είχαν πραγματοποιηθεί, τόσο με τους Ομίλους / Μέλη της Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ. που δήλωσαν συμμετοχή, όσο και με τις αρχές και τους τοπικούς φορείς της Ιτέας που εργάσθηκαν για την διοργάνωση, προκηρύχθηκαν οι εθνικές εκλογές, την 30η Ιουνίου ή την 7η Ιουλίου 2019.

Οι τοπικοί και πολιτειακοί παράγοντες, που στήριξαν την όλη την προσπάθεια και ενεπλάκησαν άμεσα στη διοργάνωση, μας ενημέρωσαν ότι δυστυχώς, δεν είναι πλέον σε θέση να στηρίξουν και να συμμετέχουν ενεργά στην εκδήλωση.

Ο Ο.Φ.Σ.Ε., με εμπειρία σε επιτυχημένες και με μεγάλη συμμετοχή Πανελλήνιες Συναντήσεις, αναγκάσθηκε να ακυρώσει τη διοργάνωση και εκφράζουμε τη βαθιά λύπη μας για το γεγονός αυτό.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη του Ομίλου μας και τα μέλη από τους αντίστοιχους Ομίλους από την Πάτρα, την Αλεξανδρούπολη, τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, τη Χαλκίδα, τη Σύρο, τα Χανιά και τη λέσχη ΙΑΣΩΝ, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και δήλωσαν συμμετοχή, ευελπιστώντας να περάσουμε όλοι μαζί τον Ισθμό της Κορίνθου και να βρεθούμε για τρεις ημέρες στην σύγχρονη Μαρίνα της Ιτέας.

Tags
ΟΦΣΕ Ιτέα [jetpack-related-posts]
Comodo SSL