Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αμβρακικός κόλπος: Συνεχίζεται το ψάρεμα με παράνομα εργαλεία

18 Ιανουαρίου, 2023

Αμβρακικός κόλπος: Συνεχίζεται το ψάρεμα με παράνομα εργαλεία

Συνεχίζουν τους εντατικούς ελέγχους με δύσκολες καιρικές συνθήκες τα πληρώματα περιπολικών σκαφών του Λιμενικού Σώματος στον Αμβρακικό Κόλπο, για την πάταξη της παράνομης αλιείας από όπου και αν προέρχεται.

Μετά την κατάσχεση 159 παράνομων ιχθυοπαγιδων που κατέστρεφαν τον βυθό της θάλασσας, οργανώθηκε νέα συντονισμένη επιχείρηση στην θαλάσσια περιοχή «Κόπραινα» Άρτας από το πλήρωμα ΠΛΣ 1041 του Λιμενικού Τμήματος Αμφιλοχίας και το κλιμάκιο ΟΦΥΠΕΚΑ.

Συγκεκριμένα σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες σε ερασιτεχνικό σκάφος, εντοπίστηκε επαγγελματίας αλιεας, να διενεργεί παράνομη αλιεία με απαγορευμένα δίχτυα εκ μεσινέζας.

Επί του ανωτέρω σκάφους δεν βρέθηκαν αλιεύματα, ενώ από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας του Λιμεναρχείου Πρέβεζας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων ενώ κατασχέθηκαν 100 μέτρα δίχτυα μεσινέζας.

Πηγή: karvasaras.gr

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο

Tags
Αμβρακικός Κόλπος Παράνομα αλιευτικά εργαλεία
Comodo SSL